Hóember építés helyett

Azt gondolom, ha jó hó lesz hétvégén, simán össze lehet rakni néhány hóembert, de ehhez nem kell az én ajánlóm. Viszont ha kellemesen átfagytál építés közben, jólesik majd megmelegedni valahol. Mondjuk egy jó koncerten például.
Kicsit a múltba tekintek, mielőtt leendő eseményeket ajánlok. teszem ezt azért, mert mikor belehallgattam Felicia Bozoky felvételeibe, azt gondoltam, egyszer el kell mennem egy I am Soyuz koncertre. Erre tegnap lehetőségem is lett volna az Incognito-ban, de most kimaradt. A linken találsz egy elég különleges felvételt.

Ennyit a múltról, lássuk a jövőt! 🙂
Pénteken 18 órától Esti kaland az Agórában. Valamikor múlt évben írtam már Debrecen tudományos és látványos élményközpontjáról. Mostani első ajánlatom is ide visz. A fényeké, színeké, hangoké a főszerep ezen az estén. Nézz be, a ráérsz!

Maradva Debrecenben az Ifjúsági Házban akusztikus koncertekre várnak ugyancsak péntek este. Színpadon a Bad Habit, Privát Affér.

Továbbra is Debrecen, de már nyíregyházi vonatkozása is van az eseménynek, ahol terveim szerint az estémet töltöm majd. Az Incognito-ban remek blues zenét hallgathatsz péntek este kilenctől. A SlowBand játszik majd. Ki nem hagynám.

Nyilván nem maradhatnak ki a nyíregyházi programok sem. Dupla Buli lesz a Hajóclubban, ahol a Tibi a Hegyről és a Very Take Band játszik majd.

A másik péntek esti nyíregyházi koncert esemény pedig a Snapsz Band műsora a Szmog Pub-ban.

Azt gondolom, mindenki megtalálhatja a kedvére valót, és a szombatról még nem is beszéltem.

Nyíregyházán, a Club Hollywoodban a Hiperkarma zenél szombat este kilenctől.

Egészen más stílusú zene Fenyő Miklós és Dolly műsora a Continental Arénában (ha így nem lenne ismerős, a BuSzaCsában).

Hírek szerint újra indulnak a koncert esték az X-Cafe-ban. Szombaton Blues In The Night. No Cnt’Roll és Mojo Man koncert. Ez a szombat esti biztos pont nálam.

Ismét kicsit más stílus, és egy kicsit távolabbi, de annál hangulatosabb hely. Francia sanzon est lesz este héttől a Henye Borbárban, Bodrogkeresztúron.

Hogy Debrecen se maradjon ki, a Roncsbárban Anna and the Barbies buli lesz. Ez sem lenne rossz, de most kimarad. Éljen a blues 🙂

Időről időre különböző hangszeres kurzusokat szervez a Musik World Hangszerbolt a Club Hollywood-ban. Én, bár nem játszom hangszeren, általában ott szoktam lenni, mert nagyon érdekesek, szórakoztatóak ezek az esték, és nem utolsó sorban kiváló zenészekkel is találkozhatunk.
Szerda este hattól például Tama Meinl dobkurzus lesz Szendőfi Péterrel. Egészen biztosan rendkívüli élmény lesz.

…és már lassan el is jutunk a következő heti ajánlóhoz. Előbb azonban ezen a hétvégén jussunk túl. Jó válogatást!