Elrepült a hét

Olyan hirtelen lett csütörtök, hogy teljesen meglepődtem, és majdnem elfeledkeztem az ajánlóról. Persze szerencsére azért minden nap bekerült egy-kér esemény a naptáramba, így egy-két óra alatt biztosan összeáll a mai ajánló. Lássuk, miből válogathatunk?
A hét eleje a megszokottnál mozgalmasabb volt, és – bár nem jutottam el egyik helyre sem – kíváncsian várom, mi történt hétfőn a Szmogban, a Folkkocsmában, és milyen volt a beszélgetés Szilágyi Zsófival a Labor Caféban, vagy Barkóczi Beáta előadása a Városmajori Művházban?

Ma kicsit rápihenünk a hétvégére, hogy aztán péntek este sorsot húzzunk, hogy el tudjuk dönteni, melyiket válasszuk a jobbnál jobb programok közül?
A Labor Café különleges zenei élményt ígér este héttől, az East 2 East gitárduó, azaz Kéri Gábor és Eichinger Tibor érkezik az adománykávézóba.

Maradva az akusztikus zenénél, nem messze a Labortól, a Chloé New Yorkban nevű szórakozóhelyen a Karmapirin mutatja be akusztikus műsorát. Őket egyébként láthatod majd egy egészen más jellegű rendezvényen, a Sóstói Múzeumfaluban is szombaton 11:30-tól.

Itt még megemlítem, hogy utánuk 13 órától a Firkin is zenél majd a Múzeumfaluban.

Visszatérve a péntek estéhez a Club Hollywoodban is zajlik majd az élet. Este hét után nagy múltú zenekarok lépnek színpadra, az Aurora, és a Junkies. Elég esélyes, hogy itt kötök ki.

A Hajóclub-ban az ifjú titánok zúznak majd, az Emma Undressed, a Quiet Passenger, és a Clouds At Dawn. Jó metál zenére számíthatsz.

Ha mégsem Nyíregyházán töltenéd az estét, Debrecenben is tudok ajánlani egy remek koncertestét egy nagyon jó helyen. Most ugyan nem leszek ott az Incognito Club-ban, de ha valamikor máskor módomban lesz, biztosan megnézem a Cymbal Rush műsorát, mert nagyon tetszik.

Szombat délután van egy sörözésem Debrecenben, ami – mivel a tervek szerint autóval megyek – inkább baráti találkozás lesz. Ha már ott vagyok, lehet, benézek az Ifiház családi délutánjára délután négytől.

Hazatérve pedig este Club Hollywood, ahol a Honeybeast vár majd.

Vasárnap meg gondolom, elkezdem feldolgozni a hétvége képeit. Remélem, az e hétvégi terveim jobban megvalósulnak, mint az előző hetiek.