Felfüggesztve

Már a címből látszik, mennyire magam felé hajlik a kezem, de mit tegyek, ha véletlenül pont ma jelenik meg a programajánlóm? 🙂
Saját fotókiállításom ajánlásával kezdek.

Ma délután fél ötkor nyitja meg a Mustárházban Helebrand Enikő Felfüggesztve című fotókiállításomat. Ha kíváncsi vagy, milyen nem a monitoron nézegetni a képeket, gyere el, nézd meg, hogy mutatnak a falon!

Pénteken már jönnek a koncertek is. Délután öttől dupla retrokoncert lesz Nyíregyházán, a Városmajori Művházban. A Kaland Old Rock és az Old Rock Zenekar szórakoztat majd.

Pár hete, mikor az Incognito-ban lépett fel a Retronome zenekar, éppen más elfoglaltságom volt. Most a helyembe jönnek, este fél tíztől a Szmog Pub-ban találkozom velük újra pár év kihagyás után. Várom, mert jó emlékeim vannak a koncertjükről.

Ha már a debreceni Incognito-t említettem, ott este kilenctől a Papaver Cousens remeknek ígérkező műsorát láthatod.

Szombatra elsőként egy kirándulást tervezek. A cél Bordogkeresztúr, ahol a Henye Borbárban Berecz András mesél majd este héttől.

Aztán irány vissza Nyíregyházára, mert este kilenc tájt Tündével és Pilával van találkozónk. Ők énekelnek, zenélnek, én pedig mondjuk sörözök közben az Öreg Motorosban.

Ugyancsak Nyíregyháza, az Alvégesi Művelődési Ház, ahol este héttől a Zenith együttes bálozik. Ez most kimarad, de él még a jubileumi koncertjük emléke. Az egy fantasztikus este volt.

A Club Hollywoodban is jó koncert lesz, a Kalapács zenekar csalogatja a rajongókat a nyíregyházi szórakozóhelyre.

Vasárnap délutánra egy csendes társasági fotókiállítás nézést tervezek. A Váci Mihály Kulturális Központban nézzük meg a 35. Magyar Sajtófotó Kiállítást a tervek szerint. Jó kis hét zárás lesz.