Különleges hétvége

Az úgy kezdődött, hogy a Mustárház megtisztelt azzal, hogy náluk mutathatom be néhány képemet egy kiállítás keretében. A kiállítás megnyitója január 25-én, csütörtökön délután 16:30-kor lesz, nyilvános, és sok szeretettel várok majd mindenkit, akit érdekel az a néhány pillanat, amelyet kiragadtam az elmúlt pár év tömegéből. Nem tudom elmondani, mennyire örülök neki, és mennyire hálás vagyok a lehetőségért. Erről is beszélgettünk a péntek esti Víg-kend-ben.
Ez az este még egy fantasztikus Kiscsillag koncertet is tartogatott, amiről lesz majd egy jókora fotóalbumom is a beszámoló mellé.
A szombat csendesen telt, nagyjából levezettem az előző napok élményeit, valamint visszaálltam egy korábbi, működő állapotra a Windows-ommal. 🙂
Ma reggel a napsütés hatására gyorsan elhagytuk a lakást, és fagyoskodtunk kicsit a Sárga Borháznál. Erről lesz majd egy kép a mai bejegyzés végén.
A napnak azonban még nem volt vége, ugyanis délután ott voltunk az Éva Presszó új klipjének forgatásán. Erről természetesen nem nekem lesz képem. 🙂
Hazaérve megosztottam a kiállítás eventjét, és most azt hiszem, a hét zárásaként keresek valami jó kis zenét.