Debreceni páros

A cím eléggé adta magát a két ünnep közötti este leírásához, még ha kicsit sántít is. Bár, ha az egyik áruházlánc csomagolt debrecenijét nézzük, ahol a csomagban három szál debreceni van, nem is sántít annyira.
A kicsit zavaros bevezető után nézzük a történéseket!
A Neonhal nem az a zenekar, akiknek tolongok a koncertjéért, de ha arra járok, megnézem őket, mert kidolgozott, jó zenét játszanak. A debreceni Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban játszottak múlt csütörtökön, és mivel eleve készültünk az Ölveti Blues Band koncertjére, kicsit korábban indulva a Neonhal koncertjére is elmentünk. A hely és az időpont miatt fokozottan kerültek előtérbe az egyházi témájú – erre nem tudtam jobbat kitalálni – dalok, ami azért nem meglepő egy keresztény rockzenekartól. Néhány képet is készítettem az előadás közben.
KLIKK
A két koncert között maradt még kis időnk, így a terveknek megfelelően szétnéztünk kicsit Debrecen belvárosában. Az ünnepi fényekről is van egy albumom.
KLIKK
Az este hátralévő részét a Sikk klubban töltöttük, ahol ismét remek blues zenét hallgattunk. Az Ölveti Blues Band tért vissza ezen az estén mindannyiunk örömére. A fényeket kevésnek tartottam a fényképezéshez, vakuzással pedig nem akartam megzavarni a koncertet, így erről most nincs képem, vannak viszont kellemes emlékeim. 🙂