Újratöltés

Már itt is az első újévi hévége. Nem lesz hosszú a programlista, de annál ütősebb.

Tettél újévi fogadalmat? Terveztél már erre az évre? Akár igen, akár nem, érdemes ellátogatni a Labor Café-ba, ahol kellemes társaságban, szakemberek segítségével zárhatod le az előző évet, és indíthatod az újat. Évtervezés egy tea mellett ma délután és szombaton.

Péntek este Debrecen a biztos pont nálam. Az Incognito-ban a VAN indítja az évet. Ez számomra természetesen kihagyhatatlan.

Szombaton is vár az Incognito. Van már pár éve, hogy legutóbb Retronome koncerten voltam. Persze könnyű volt, hiszen helybe jöttek. A szép emlékű I. Etno-folk Sörfesztiválon igencsak mkedvemre való blues-t játszottak. Azóta is követem őket, de nem sikerült koncerten találkoznunk, mint ahogy most sem valószínű.

Ugyanis Nyíregyházán, a Club Hollywoodban a Jurij koncertezik,

ráadásul egy másik kedvencem, a Kell Egy Még társaságában. Azt gondolom, ez kihagyhatatlan számomra, meg mégsem tölthetem az egész hétvégét Debrecenben. 🙂

A vasárnapi terv az Éva Presszó klipforgatása. Remélem, összejön a dolog, a zenéjük is hiányzik, meg jó bulinak ís ígérkezik. Erről nekem biztosan nem lesz képem, de nekik videójuk is. 🙂

Ennyike lett a mai ajánló, most azt hiszem, lesz pár csendes hét, de igyekszem sok dolgot megtalálni majd.