Kőmíves Kelemen

Azt mondja a közösségi oldal, hogy írjak valamit, mert 863 ember már egy ideje nem hallott rólam.
Így esti nyugalmamban belegondoltam, hogy 863 kedves ember, aki ráadásul kedveli is az oldalamat, kezeit tördelve üldögél a számítógép előtt, és mormolja maga elé: Vajon mikor ír már valamit Perme? 🙂
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy érzem én a túlzást a Facebook-nál, de tényleg régen jelentkeztem.
Megkezdtem év végi rendes szabadságomat, ami nagyjából annyit jelent, hogy talán kevesebbet vagyok itthon, mint egyébként, legalábbis kezdetben, mert igyekszem az egész év kétlakiságából maradt dolgaimat mielőbb elvégezni.
Mi is történt az elmúlt napokban? Péntek este sikerült átaludnom a koncertválasztó döntést, így egyrészt mindkét koncert kimaradt, másrészt hajnalban kipihenten fel is ébredtem. 🙂 Ennek előnye, hogy reggelre elvégeztem a későbbre tervezett archíválásaimat.
Szombat délelőtt mindkét tervezett rendezvényen sikerült kis időt töltenem, este pedig a Mustárházba batyuzva sikeresen elbúcsúztattuk az évet, és nem mellesleg egy fantasztikus VAN koncxertet is hallhattunk, meg jól átbeszélgettük a fél éjszakát. Erről nem lesz képem. 🙂
Jövő év elejére készül egy meglepetés. Tegnap úgy gondoltam, felépítettem az ehhez szükséges dolgokat. Ma reggelre kiderült, nem volt tökéletes a technológia (hogy finoman fogalmazzak), úgyhogy ma délután újjáépítettem.
Remélem, holnap seninek a feleségét nem kell a ragasztóba keverni. 🙂
Ennyi tehá, amit a közösségi oldal hiányolt. Most közzéteszem itt, és megosztom a várakozókkal ott.
Holnap képek is lesznek.