Csoki bontogató

Van még a mikuláscsomagból? Ha igen, akkor válassz valamit belőle, dőlj hátra, és olvasgasd a hétvégi programajánlómat!
Ma este – talán mondhatom, hagyományosan – Száraz Tamás zenél az Öreg Motorosban este kilenctől. Magyar és külföldi blues- és rock slágerek a Moci kellemes hangulatában.

Péntek estére két nyíregyházi és két debreceni programot ajánlok.
A Hajóclub-ban az AB/CD a fő fellépő, de lesz előzenekar is, ahogy az eventben utalnak rá.

A város másik pontján, az Unicum Pub-ban a RealMen koncertjét élvezheted este tíz tájban.

Nézzük, mi történik Debrecenben péntek este?
Az egyik ajánlatom – és könnyen lehet, hogy itt meg is találsz majd – az Ifjúsági Ház eseménye, az Éva Presszó koncertje este nyolctól. Időszerű lenne már kis cseresznyemag, meg a kutyát is meg kellene sétáltatni. Szóval 3, 4… 🙂

Volt szerencsém már látni játszani Szendőfi Pétert, élmény volt. Pénteken Debrecenben, az Incognitoban találkozhatsz vele is a Loop Doctors formáció koncertjén este kilenctől.

Szombat délelőtt Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfalu évzáró programján vehetsz részt a Pálinkaházában. A rendezvény címe: Advent a Múzeumfaluban, és 10 órakor kezdődik.

Napközben én kicsit távolabbi tájakra látogatok, de az esti koncerteken mindenképpen szeretnék ott lenni Nyíregyházán a Wimbledon Klubban, ahol a Mojo Men és a No Cnt’Roll koncertezik, és lesz meglepetés vendég is.

Ha másfajta zenét kedvelsz, vár a Club Hollywood és az Európa Kiadó. Ide se lett volna rossz elmenni, de egyszerre csak egy helyen lehetek, mint tudjuk. 🙂

Szombatra is ajánlok debreceni koncertet, mégpedig nyíregyházi vonatkozásút. Az Incognitoban Állnak a férfiak este kilenctől, azaz a TIBI A Hegyről koncertjét láthatod.

Maradjon is meg ez zárszónak, kellemes hétvégi időtöltést!