Koncertek a Club Hollywood-ban

Miközben éppen a tegnap esti képek feldolgozásán fáradozom, megosztom az egy héttel ezelőtti koncertképeket, illetve teszek ide egy linket, hogy lásd, milyen koncertek várnak rád a Club Hollywoodban a következő hetekben? Azt hiszem, igen érdekes a lista.
A koncert időpontokat egyébként felvettem az itt jobb oldalon lévő naptáramba is, ahonnan a kiválasztott eseményt egy mozdulattal másolhatod saját naptáradba.
De térjünk vissza a koncertekhez. Ahogy látod, tegnap P-Box volt, ma Folk Fusion lesz, én pedig a múlt heti Kell Egy Még, Lifehack és PánPéter koncertek képeit osztom meg most némi beszámoló kíséretében.

A Kell Egy Még múlt év december közepén került a látóterembe egy nagyon tetsző koncerttel. Aztán koncertlátogatás szempontjából elég messze kerültek tőlem. Most újra a Club Hollywoodban találkoztunk. Ha jól emlékszem, lett némi változás a zenekarban, de továbbra sem szinti-metál-popot játszanak szerencsére. 🙂 Nehéz véleményt mondani, hiszen majdnem egy év telt el a két koncert között, de mintha kicsit keményebben szólnának most a dalok, ám továbbra is tetszik, amit csinálnak.
KLIKK

A Lifehack zenekarral ez volt az első találkozásom, ha leszámítjuk a videómegosztón nézegetést a koncert előtt. Az ő műsoruk fogott meg legkevésbé, bár nem hagyták elaludni a jó hangulatot.
KLIKK

A PánPéter zenekart már nem kellett nézegetnem a megosztón, szerencsére sok koncertjükön ott voltam már, és szerencsére ezen is. Egy pillanatra sem engedték el a közönséget, és most is hatalmas bulit csaptak. Jó ez a diszkótánczene. 🙂
KLIKK

Minden leírás alatt találsz egy képet az adott koncertről. Ezek egy-egy fotóalbumhoz vezetnek, klikkelj rájuk bátran!