Egy kis hazai

Mai programajánlómat az ország másik végéből küldöm, így ezeken a programokon velem majd nem találkozhatsz, amit én eléggé sajnálok, mert lesz pár olyan esemény, amin szívesen ott lettem volna.

Az első ilyen a Labor Café péntek esti eseménye, Pila & Greasy Hats. A Laborról biztosan tudod, hogy adománykávézó, tehát akkor tud további hasonló eseményeket rendezni, ha adományoddal segíted az életüket.
A koncert különlegessége a nagy kedvenc blues zenén túl, hogy a Pilán, Bubun és Petin kívül Áron is zenél majd. A névrejtvény megfejtését a linken megtalálod- 🙂

Este héttől a Mustárházban a Rokk Brothers játszik. A klubkoncerten a rockzene nagyjainak dalait hallhatod a nyíregyházi zenekar tolmácsolásában.

Talán jó idő lesz szombaton, így egy kis őszi szabadtéri esemény még belefér. A Rabócsiringen ezen a hétvégén Gokart Bajnokságot rendeznek. Érdemes ellátogatni Máriapócsra az egész napos eseményre.

Szombaton is van olyan esemény Nyíregyházán, amin sajnálom, hogy nem lehetek ott- Pár koncert alatt nagy kedvencem lett a Miro & The Playground- Az Öreg Motorosban játszanak fél kilenctől. Kellemes estéd lesz, ha kedveled a soul-t, a funky-t és a magával ragadó előadást. A linken jelezd, ha ott leszel, mert igencsak teltházas esemény volt eddig minden koncert.

Pár száz kilométerről most átküldelek Debrecenbe. 🙂 Á, dehogy küldelek. Csak ajánlok néhány porogramot a szomszéd városban is.
Az Ifjúsági Ház számos különleges szórakoztató rendezvényt szervezett már, volt, amelyen ott voltam, és jól éreztem magam. Most Őszköszöntő Családi Napot rendeznek délután kettőtől. Nézd meg a linket, és döntsd el, ott leszel-e?

Azt gondolom, ha leírom Babos Gyula nevét, sokan megkérdezik, hol? Nos, Debrecenben, az Incognitóban szombat este kilenctől a Babos Gyula, Szalay Gábor. Hárs Viktor Trió zenél. No, ez a koncerert még az, amit nagyon sajnálok kihagyni.

A naptárban találsz még érdekes eseményeket, és azért remélem, az itteni hétvége sem lesz unalmas. 😉