Jazzyfour

Emlékszel erre a videóra? Bár én ekkor találkoztam először Dankó Edittel, az nyilvánvaló volt, hogy nem idegen tőle a zene. Azóta pedig hallottam énekelni is, így nem csoda, ha ezért is vártam a tegnap esti koncertet a Mustárházban.
Tegnap már írtam valahol, hogy a formáció másik tagja, Papp Csaba is mindig meg tud lepni különböző stílusú előadásaival. Persze a tegnapi formációban volt még egy remek gitáros, Bogdán Zoltán, akit ugyancsak sokszor hallottam már játszani, és egy billentyűs, Lakatos Ádám is.
Meg is van a four. 🙂
Igazán még sohasem sikerüölt megfogalmaznom, miért kedvelem ezeket a koncertestéket? Tegnap aztán a koncert végén valami ilyesmit mondtam értékelés gyanánt: Sohasem hallgatok Cserháti Zsuzsát, vagy mondjuk Balázs Fecót – eltekintve persze a Taurus és a Korál korszaktól -, de ahogy ezek a dalok itt megszólaltak, azt bármikor újra hallgatnám.
Nagyjából ez volt a lényege a koncert utáni beszélgetéseknek, persze sok más is elhagzott. Ha még rövidebben akarnám jellemezni az estét, azt mondanám, jó volt. 🙂
Az előtérből beszűrődő fényekkel élve azt hiszem, átléptem fotós felszerelésem határait – semmiképp nem akartam vakuzni -, de remélem, a te tolerancia küszöbödet nem lépem át, ha mutatok pár képet.
Klikkelj az ittenire!
KLIKK

Ja, és had ismételjem meg itt is: lesznek még péntek esti koncertek a Mustárházban, és lesznek táncházak is.

One Reply to “Jazzyfour”

Comments are closed for this post.