Indián nyár

Tegnap egészen nekem tetsző idő volt, amit ugyan az ablak mögül néztem, de attól még lehet a kedvencem. Hétvégén azonban igyekszem minél több időt a szabadban tölteni majd. Lássuk, mik a lehetőségek, mik a tervek?
A LAbor Café adomány kávézó, ami azt jelenti, hogy a remek légkört, a programokat, és persze magát a helyet is kizárólag adományokból teremti meg. A recept kívülállónak egyszerű. Ott vagy, jól érzed magad, cserébe pedig hagysz némi összeget az erre a célra rendszeresített gyűjtőben…
Ma délután öttől a Labor Caféban Lekvárpusztító palacsintamaraton lesz. Nyilván a pusztítás előzménye, hogy el kell készíteni a palacsintát, de aztán a teraszon palacsintázni… Hmmm. 🙂
Ja, és lesz ma LABOR Filmklub is. Téma: Martin Scorsese spirituális filmjei.

Pénteken indul Hajdúszoboszlón az egész hétvégés Bioétel- és Borfesztivál ahol a címben jelzetteken túl színpadi produkciókat is láthatsz.
Néhány kiemelés a programból: Skafunderz, Cimbaliband pénteken, The Scarlet szombaton, de számos egyéb program is vár az ingyenes fesztiválon.

Ugyancsak egész hétvégés a Leveleki Szabadidőpart Summer End Parade című rendezvénye. Neves Dj-k váltják egymást esténként, de szombaton Wakeboard Magyar Bajnokság, Biotech Fekvenyomó Kupa és persze nyár végi napsütés.

Péntek este nyolctól a Hold Udvar Cafe & bar-ban Élőzenés Estet rendeznek. A VIDOR Fesztiválon már láthattad az itt fellépő formációt.

Debrecenben, az Incognito-ban is vidámnak ígérkezik az este. Kilenctől a Funky Donots játszik.

A Kulturális Örökség Napjai programsorozat keretében Szem előtt lévő kincsek címmel városismereti sétát rendez a Tokaji Múzeum Tokajban délelőtt tíztől. Az ingyenes rendezvény regisztrációhoz kötött, információkat a linken találsz.

Hétvégén már jó idő lesz, nyugodtan tolhatod blues-ban is. 🙂 Erre Nyíregyházán és Debrecenben is remek lehetőség kínálkozik.
Én a nyíregyházit választom most. Fél kilenctől az Öreg Motorosban a Greasy Hats játszik remek blues-t.

Debrecenben, az Incognizoban ugyanekkor a NADENe muzsikál. Nem maradsz tehát blues nélkül a környéken.

Kicsit most is lógjunk át a következő hétbe. Debreceni eseményt ajánlok hétfő estére. Hobo Ludens címmel könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozón vehetsz részt Földes László Hobóval a Déri Múzeum szervezésében