Tompos Kátya

Kicsit messziről indulok ismét. 2010-ben a VIDOR Fesztivál nagyszínpadán fergeteges koncertet adott a Zuboly. Nagy kedvencem lett, így amit csak találtam tőlük, megnéztem a videómegosztón. Így akadtam a Nemzeti Színház nyílt napjának egyik felvételére, amelytől nyomban más irányt vett a keresésem a megosztón.
Így ismerkedtem meg Tompos Kátyával, mint énekessel. Nagyon nagy kedvencem lett, de sokat kellett várnom a személyes találkozásra.
Múlt héten bukkantam egy közeli koncertjére, így szinte biztos volt, hogy szombaton élőben is hallhatom.
Kicsit nagy hangulatváltás volt az amerikai foci után a koncert, de elég sok időnk maradt a két esemény között, így jóval a koncert kezdés előtt megérkeztünk a Henye Borházhoz. A kilátás a teraszról a csodálatos tájra és a bárból kiszűrődő zene segített az áthangolódásban.
Közeledett a koncert kezdés ideje, így kerestünk egy kellemes helyet a teremben, és vártuk a csodát. Igen, én valóban úgy indultam el, hogy csodát vártam, és meg is kaptam egy rendkívüli koncertet, amelyhez remek fény- és hangtechnika járult.
Bár a fények eléggé a felszerelésem határát súrolták, azt hiszem, a most következő fotóalbummal sikerül valamit visszaadnom az este hangulatából. Klikkelj a képre, és kísérd figyelemmel a Keresztúri esték rendezvénysorozatot is!
KLIKK

One Reply to “Tompos Kátya”

Comments are closed for this post.