Itt is, ott is

Most, hogy vége a VIDOR Fesztiválnak, elkezdem megmutogatni, milyen is volt. Még nem árulom el, miként osztom meg majd a képeket, ami biztos, a mai bejegyzésben két esemény, két fotóalbum lesz.
Tegnap Pila azt írta, két hétig nem lesz róla kép. Úgy döntöttem áthidalom ezt az űrt. 🙂
Úgyis tartozom még egy korábbi albummal, és a VIDORon is készült egy albumra való kép, következzen tehát először a VIDOR előtti.
Az idei augusztus hiánypótló sóstói rendezvénysorozata a Zene Sóstón volt. Hetente két este helyi formációk szórakoztatták Sóstó népét és az arra járókat, egyúttal generáltak kis forgalmat a helyi piacnak is. Remek árukapcsolás, bár engem inkább a zenei kínálat érdekelt. Mondjuk a sajtos tallér is finom volt. 🙂

A sorozat utolsó előtti koncertje Tünde és Pila műsora volt. Erről mutatok néhány képet a következő albumban. Klikkelj a képre, aztán majd gyere vissza tovább olvasni.
KLIKK

A VIDOR vasárnap eseményi közül emelem ki második albumom képeit. Természetesen ez is Tünde és Pila koncertet dolgoz fel. A VIDORról majd írok részletesebben, amikor a teljes napokról mesélek. Ez a koncert az általam csak külvárosi színpadnak nevezett Országzászló téri dobogón volt, és szép számú nézősereg szeme láttára zajlott annak ellenére, hogy itt még sohasem volt színpad a VIDOR történetében. Az aktív nézők egy darabig estéről estére a színpad elé pakolták a padokat a komfortérzet növelése miatt, amit dolgos kezek másnapra mindig visszaraktak a szegély mellé. Rend a lelke mindennek. 🙂 Egy darabig így ment, aztán a nézők megunták.
A koncert itt is sikert aratott, helyi ritmusszekció alakult a közönség soraiban, megteremtve az igazi koncert hangulatot. Van róla pár képem is.
KLIKK

És persze tartozom még egy magyarázattal, miért is két hét a két hét a fogadalomban? Közel két hét múlva, szeptember 16-án este lép újra közönség elé Pila. A hely az Öreg Motoros Söröző Nyíregyházán, a formáció pedig a fantasztikusan jó bluest játszó Greasy Hats. Találkozzunk ott!