Zárás és after

Egyáltalán nem meglepő módon a tegnapi napra tervezett programom is változott kissé. A tervezettnél korábban érkeztem a főtérre, így a Tüneth együttes műsorából is láthattam egy részt. Alaposan átalakult a formáció utolsó emlékeim óta.
A Long Dusty Road koncertje remekül sikerült, látványos volt a tánckar produkciója, és nagyon jó fejek voltak az arra járó lakodalmas menet résztvevői is. Volt menyasszonytánc. 🙂
Ha már a jófejségnél tartok, megemlítem a Tánctanoda ifjú toborzót, akik dalolva, táncolva közeledtek a színpadhoz, de odaérve elcsendesedve haladtak el a színpad mellett. Örülök, hogy ilyen szemlélet uralkodik a tanodában. Tisztelni mások produkcióját. Sok sikert nekik a toborzáshoz.
A hosszú, poros út után a lengyel vonósok műsora nem tűnt olyan csábítónak, mint korábban. Elgondolkodva kicsit a Tüneth együttes által előadott Zenith dal néhány során elindultunk Nagykállóba, a Lecsófesztiválra.
Előtte azonban érzékeny búcsút vettünk a VIDOR pantomimeseitől. Lehet, hogy lesz némi médiavisszhangja. 🙂

A Beatrice koncert kezdetére értünk ki. A hangulat nrm volt rossz, bár a rappes rész akkor is zavart, ha viccnek vettem.
Vége lett, és eleredt az eső. Nyíregyházán már nem tértünk vissza a VIDORra, így kimaradt a PánPéter koncert, már ha megtartották.
A tegnapi kép tehát két erősen elhatárolt részből áll. 🙂 Holnaptól jönnek a VIDOR fotóalbumok.