Utolsó nap

Elérkeztünk a VIDOR záró napjához, így maradt még egy napom, hogy összeszedjem a gondolataimat az értékeléshez.
A tegnap nem teljesen a terveim szerint zajlott (nem véletlen a szóhasználat). A kinézett programok hozták az elvárásaimat ugyanakkor túlzottan ezekre figyeltem, így a nap folytatása már nem úgy alakult, ahogy szerettem volna.
A legtöbb időt most is az Országzászló téri színpadnál töltöttem, ahol plusz hangulati elemként részegekkel próbáltam kommunikálni az ilyenkor várható eredménnyel. Sajnálom, hogy belegázoltak a normális emberek koncert élményébe.
Jólestek a kicsit kemény ritmusok a kisszínpadnál, igazi fesztiválkoncert volt.
Egyedül már nem nagy kedvem volt visszamenni az Országzászló térre a “Bikinit játsszál” veszekedéshez, de igyekeztem elkerülni az újabb hiábavaló “beszélgetést”.
A nagyszínpadhoz visszatérve tettem egy kísérletet, hogy megvárom a Tubitubi jam kezdetét, de már nem volt hozzá türelmem, ez pedig az ír kávé lehetőségét is elvitte. Pedig lehet, hogy ez jót tett volna. Így legalább hamar kész lettem a képek feldolgozásával (hogy pozitívan jöjjek ki a történetből).
Mára már talán három dolog maradt, amiből kettőt érzek biztosnak.
Fél öttől a Long Dusty Road koncertje az egyik tervbe vett, ez a Kossuth téren, a bank előtti téren lesz, majd a mögöttük lévő kisszínpadon a lengyel Volosi együttes érdekes zenéje a következő kiszemelt.
Ha sikerül valahogy áthidalni a köztes időt, ott leszek még a PánPéter fesztiválzáróján, amit most az augusztus 20-án elmaradt tűzijáték színesít majd a tervek szerint.
Ez pedig a tegnap mozaikja: