Esőnap

Alakul ez, köszönhetően a viharnak ma már külön a fotóalbumok jönnek a történésekről.
Kicsit lustán indult a szombatom, Először úgy tűnt, esni fog, aztán mégsem, aztán mégis. Nagyjából ez az időjárásjelentés.
Lassan hagyomány már, hogy a szállásról az Oldalvágányra tartva beülünk egy fagylaltra. Ezúttal is így történt, a hagyományosnak mondható citrom mellett most egy újdonságot is megkóstoltam, mert hiányzott a fekete pötty a nadrágomról. 🙂

Idén a Művelődési Ház előterében Kenéz Ica fotókiállítását láthattuk. A kiállítás a Porond címet viselte, nem véletlenül. A képek a színpad szereplőiről készültek, és ha látni szeretnéd őket, hamarosan Nyíregyházán is megtekintheted majd. Szólok, ha tudok pontosat.
Most a megnyitón készült néhány képemmel indítom a szombati albumok sorát. Klikkelj az itt láthatóra!
KLIKK

A Kuckó Művésztanya Viaszkvirág című előadását pár hete láthattam már Nyírbátorban, de az utcaszínházban pont az a jó, hogy kétszer nem láthatod ugyanúgy az előadást.
Most is nagyon jól szórakoztam, és ha kíváncsi vagy a hangulatra, láthatod a társulatot Nyíregyházán, a VIDOR Fesztiválon is. Most azonban egy album tőlem. Klikkelj a képre!
KLIKK

Egyszer az egyik zenész azt kérdezte:
– Nem unod meg a zenénket, hogy szinte minden koncertünkön ott vagy?
– Nem – mondtam – hiszen azért vagyok ott a koncerteken.
Valahogy így vagyok az Éva Presszóval is, bár koránt sem vagyok ott minden koncertjükön, de törekszem rá. 🙂 Fehérgyarmaton is hatalmas bulit csináltak, remélem, képeim visszaadnak valamit a hangulatból. Őket szombat este láthatod ismét Debrecenben, a Békás tó partján.
Most azonban nézegesd a koncert képeit! Klikkelj!
KLIKK

Nagyjából az este közepe volt terv szerint a Blues from Hell and the mad dog family remek blues koncertje, ahol már erősen bizonygattam a nézőtéren, hogy nem én vakuzok. 🙂
Imádtam ezt a zenét is, de azért fényképeztem is közben. Most is klikkelned kell az album eléréséhez.
KLIKK
Szerencsére legalább az egyik blues koncertet engedte megvalósítani az időjárás. A Nelson még felcuccolt a színpadra, el is kezdték, majd jött a jég és a sötét.
Kis zenélgetés még volt a backstageben, aztán vége lett a szombatnak.
A Nelson befejezetlen koncertje mellett a Karmapirin és a Slow Band várva várt koncertje is jegelve lett.
A Karma egyébként vasárnap este héttől Újfehértó főterén játszik. Ja, és van Karmapirin CD-m. Dedikált! 🙂

Holnap programajánló, aztán jön a beszámoló a nyitó napról.