Vasárnaptól péntekig

Bizony, ez egy időutazás lesz, ráadásul vissza az időben. 🙂 Ma elkezdem az Oldalvágány Fesztivál teljes képanyagának megosztását. Hogy miért a végén kezdem? Egyszerű fizikai okai vannak. Az éjszakák végesek, a feldolgozásra pedig ez az idő adott. Tehát azzal a nappal kezdek, amelyen a legkevesebb képet készítettem, így ma már teljes albumot tudok mutatni, de már bele tudtam kezdeni a következő nap feldolgozásába is. Remélem, beválik a terv. 🙂
Szóval vasárnap.
A szombat esti vihar szerencsére kevés látható nyomot hagyott a fesztivál helyszínén, a szalmabálák és a pokrócok gyorsan száradtak a kellemes szélben, és az újra éledő napsütésben, a színpadi eszközök is örültek a nyárnak, és a vendégek is visszatértek.
Kevés képet készítettem a nem színpadi dolgokról, de a mai albumban találsz néhányat. Kellett volna még mászófalas, trambulinos, meg néhány látványos sörös rekesz építős például.
KLIKK
A színpadi programok sorát a PSD nevű formáció kezdte, akik komoly rajongóbázissal érkeztek.
Az általam igazán várt műsor azonban Takács Eszteré volt, aki idén zenekarral érkezett, és fantasztikus koncertet adtak.
A Gabrien Néptánc Együttes vasárnapi előadásáról előzőleg annyit sikerült megtudnom, hogy semmiképpen ne hagyjam ki. Az előadást pár nappal korábban Panyolán is bemutatták, és valóban kihagyhatatlan volt. Jókat vigyorogtam a gegeken.
Számunkra a fesztivál végét a Szatmár Néptánc Együttes műsora jelentette, így éjfél körülre haza is értünk, és mielőtt lőtt medveként elnyúltam volna az ágyamon, még gyorsan bemásoltam a záró nap képeit a számítógépemre.
Azóta már a többi nap képe is átkerült az archívumba, de ne szaladjunk ennyire előre.
A képre klikkelve a vasárnap képeit egy albumban láthatod. Hosszú téli estéken lehet, hogy külön szedem majd, de most lapozgatnod kell. 😉
KLIKK