Megkötések nélkül

Nyíregyháza gyöngyszeme szerda délután ismét zenés hangulatba öltözött. A szökőkútnál ismét kellemes zenére gyülekeztek a céltalanul Sóstón sétálók, a strandról érkezők, vagy éppen a szándékosan erre a koncertre érkezők.
A Zene Sóstón rendezvénysorozat a No Dress Code Accoustic műsorával folytatódott.
Nem csak a ruházatra vonatkozott azonban a szabadság, hiszen a formáció avatott előadásában remek Kispál és a Borz, PUF, Cseh Tamás, vagy éppen Gun’s and Roses feldolgozásokat hallhattunk.
Igen nagy sikere volt a koncertnek. Megtelt a kis tér emberekkel és kerékpárokkal, és azt hiszem a piac forgalma is fellendült kicsit.
Jó ez a rendezvénysorozat, még jobb lett volna nyár elejétől elkezdeni. Láthatóan van igény a kellemes utcazenére, ahogy szerintem a belvárosban is lenne.
Mai fotóalbumomban találsz néhány sóstói hangulatképet is, mert így teljes a délután bemutatása. A képre klikkelve láthatod az albumot.
KLIKK
Szombaton 18:30-tól a Melounge duo játszik a szökőkútnál. Egészen biztosan varázslatos lesz ez is. Kérj egy korsó sört mondjuk a Deszkásban, és sétálj el vele a szökőkúthoz. Kell ennél jobb? 🙂