Lovak és lovasok

Számtalan meghívóba botlok a közösségi oldalon kalandozva, jó részük a helyszín az időpont többé-kevésbé pontos meghatározásán túl nem sok információt hordoz. Vannak persze üde kivételek, amelyek pont ezzel keltik fel az esemény iránti érdeklődésemet.
Az El-Vándorló Lovastanya neve nem ismeretlen számomra, bár elég ritka alkalom, hogy lovas rendezvényen megfordulok. Őket is inkább a Sóstói Múzeumfalu rendezvényeiről ismerem, ahol igen látványos programmal kápráztatták el a közönséget.
Múlt héten, a programajánlómat készítve találtam rá a lovastanya eseményére, a Szabadidőlovas versenyre, amely annyira kidolgozott, információ gazdag volt, hogy úgy gondoltam, megnézem, hogyan zajlik maga az esemény.
Nagyon meglepett, hogy mekkora az érdeklődés, hiszen lépten-nyomon azt hallom, nem tudnak az emberek az eseményekről. Nos, nyilván ez egy tematikusabb csoport, itt nem “plakátolás” útján terjednek az információk, de az eseményre jellemző volt, hogy szívesen látták az érdeklődőket is.
Írtam, hogy korrekt tartalmú volt a meghívó. Jellemzően az esemény reggelén még egy útbaigazító bejegyzés is megjelent, hogy mindenki biztosan odataláljon.
Szóval példás volt az előkészítés, és a helyszíni szervezésre is ez volt igaz. Nem csak a verseny szervezésére gondolok itt, hanem például a vendégek ellátására is, ami a nagy melegben igencsak jólesett mindenkinek.
Persze fényképeztem ám rendületlenül, így elég nagyra sikeredett a mai fotóalbum, remélem, lesz kedved végiglapozni.
Klikkelj az itteni képre!
KLIKK