VIDOR dolgok

Ma beléptünk a VIDOR hónapba, vagyis abba a hónapba, amikor elkezdődik a Vidámság és Derű ORszágos seregszemléje Nyíregyházán.
Pár nappal ezelőtt megismerhettük a színházi programot, sőt, már a jegyeket is meg lehetett vásárolni, és a napokban az ingyenes programok listája is megjelent.
Most, így első VIDORos bejegyzésként nézzük a legfontosabbakat.
Augusztus 25 és szeptember 2 között kerül megrendezésre a VIDOR.
Van egy Facebook oldaluk, ahol talán leggyorsabban juthatsz a legfrissebb hírekhez.
Van egy weboldaluk is, amely jellegénél fogva sokkal statikusabb, és jüóval kereshetőbb, több információt tartalmazó magazin.
Ma pedig az androidos telefonnal rendelkezők örömére megjelent a VIDOR applikáció is. Jelenleg még úgy gondolom, feltöltés alatt van, de ha elkészülnek vele, egy nagyon jó eszköz lesz arra, hogy ne tévedj el a programok erdejében.
Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy a weboldalról letölthető a műsorfüzet pdf formátumban, ami ugyancsak veled lehet akár a telefonodon is.
Elkezdtem én is készíteni egy válogatás naptárt, ami az általam előre kinézett programokat tartalmazza, de ha a droidos app úgy fejlődik, ahogy elképzelem, lehet, erre nem is lesz szükség. Persze biztos, ami biztos.-. 🙂
Szóval várom a VIDORt, mert ez ráadásul idei első hosszabb szabadságomat jelenti. Már ha az egy hét hosszúnak tekinthető. 🙂
Most pedig kiválasztok egy képet a korábbi évekből, amire klikkelve eléred VIDOR képgyűjteményemet.
KLIKK