Levezetés

Szombaton ebéd után visszatértünk Sóstóra, ahol még tartott a sárkányhajók versenye, de a parton már a Szabolcs Táncegyüttes tagjai mozgatták a vendégeket. Ezután koncertek, és hajós- és főző versenyek eredményhirdetései következtek a Krúdy Vigadó előtti téren felállított színpadon.
Az Old Rock Band hosszúra nyúlt beállása után remek koncertet adott, ahol már táncra is perdültek néhányan. Őket Száraz Tamás műsora követte. A régi idők nagy dalaiból összeállított repertoár nagy tetszést aratott a hűvösödő idő és a közben eleredő eső ellenére is.
A terasz szakadozott vászon teteje alatt keresett menedéket a nézők nagyobb része, ami alkalmat nyújtott arra, hogy felelevenítsük a régi időket, mikor élt még a terasz, a Krúdy Szálló és az ifiparkba indulás előtt kicsit elüldögéltünk az asztalok mellett.
Most sajnos zárva az épület, nincsenek asztalok, székek, nincs, aki takarítsa a teraszt, ciril betűs üres italos üvegek jelzik, hogy külföldi turisták is meglátogatják Nyíregyháza gyöngyszemét. Kellene kis gondot fordítani erre az öreg, de magát még mindig jól tartó épületre. Megérdemelné, és megérdemelnék a nosztalgiázni ide érkezők is.
Így a végére kicsit borongós lett a beszámoló, de a képre klikkelve a fotóalbum talán visszahoz kis jókedvet.
KLIKK