Viaszkvirág

Azt is adhattam volna címnek, hogy “Fesztiválhétvége, 4. nap”, mert valóban fesztiválozással zártuk a vasárnapot is, de nem szeretném összemosni a LeszFesztet a Szárnyas Sárkány Fesztivállal. Erről bővebben majd holnap, most térjünk rá az egyik produkcióra, amiért elindultunk Nyírbátorba.
A Kuckó Művésztanya előadásai nagyon belopták magukat a szívembe, mert mindig igényes szórakozást nyújtanak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
Vasárnap Török Rezső Viaszkvirág című népi komédiáját mutatták be a Korona Teátrumban. Az építmény zárt világa különleges hangulatot kölcsönöz a bent zajló dolgoknak, ahová el lehet vonulni, kicsit elcsendesedve átlépni egy másik világba. Már ha a szervezők is így akarják…
A Kuckó Művésztanya színjátszói azonban parádés játékukkal feledtetve a kinti zajokat ismét elvarázsolták, magukkal ragadták, megnevettették a közönséget, amit az előadás végén szűnni nem akaró taps is jelzett.
Örülök, hogy a vasárnap délutáni kirándulás mellett döntöttünk, az élményből pedig néhány életképpel igyekszem átadni valamit. Klikkelj a képre!
KLIKK