Új helyek, új formációk

Azt mondják, ez az időszak a nyári uborkaszezon. Valahogy most mégis vannak érdekes hírek.Alakulnak, átalakulnak zenekarok, és zenés helyek is. Ezekről is szó lesz mai ajánlómban.
Kezdjük mindjárt Nyíregyháza főterének átalakításával. Hatalmas homokozót építettek a templom előtti térre, ahol ma délután kezdetét veszi a Beach Volleyball. A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Amatőr Strandröplabda Verseny vasárnap délutánig tart. A linken megtalálod az infókat, meg a naptárban minden nap a bejegyzést, én a többi napnál már nem térek vissza rá.

Jessica Pub. Még régebben Corner. Nyíregyháza Kossuth utcájának közép táján található a hely, amely immár Spíler néven él tovább, és igyekszik hétről hétre más-más zenével csábítani a vendégeket. Ma este kilenctől Tünde és Pila szolgáltat kellemes zenét.

Péntek délután kettőtől megfelelő érdeklődés esetén ismét Ingyenes Városnézésen vehetnek részt az érdeklődők. Itt is a linken találsz bővebb információt. Én ajánlom, mert érdekes, és ha egyszer szabadságon leszek szerdán, vagy pénteken, ismét elmegyek egy körsétára. A havat nem ígérem, de olyan jólesett előkotorni ezt a képet. 🙂

A munkából hazatérve azt hiszem, azonnal indulok Sóstóra, ahol a Sóstó Fúvósfeszt ígér látványos szórakozást. Szülővárosom honlapjáról linkeltem a programot.

Esti programként a Mystical Plants koncertjét ajánlom a Móricz Kertben. Remélem, most sikerül egy jó hideg sörhöz jutnom. 😉

Ha azonban a soul helyett mondjuk Kispál, Kiscsillag, vagy éppen ITI feldolgozásokra vágysz a Szmog Pub-ot keresd fel, ahol éppen ilyeneket játszik majd a Tibi a hegyről.

A hétvégén Nyírbátorban járóknak mondom, hogy harmadik alkalommal rendezik meg a Lovas és Gasztro Fesztivált a városban. Szombaton és vasárnap nyújt kellemes időtöltést a rendezvény.

Nyíregyházán, a Városmajori Művelődési Házban rendezik meg délután háromtól a Városmajori napot, ahol a számos szórakoztató műsorból kiemelném Nyíregyháza egyik új country formációjának, az A Long Dusty Road-nak a koncertjét, de a linken a teljes programot megtalálod.

Ha estére kicsit eltávolodnál Nyíregyházától, legjobb lehetőség az este nyolckor, Tiszaeszláron kezdődő Bikini koncert, amely az egész napos Eszlári Aratónap záró eseménye.

Vasárnap újabb fejezetéhez érkezik a Nyíregyháza Tigers menetelése. A délután háromkor kezdődő amerikai foci meccs tétje a döntőbe jutás. Gyere ki te is az NYVSSC pályára és szurkoljunk együtt a Tigers vs Bad Bones mérkőzésen!

Ugye nem felejtetted el, hogy számos többnapos rendezvényt is ajánlottam? Hogy biztosan meglegyenek az időpontok, most is itt a naptárkép. Ha szépen bekarikázod a kinézett eseményeket, már csak a monitort kell magaddal vinned. 🙂