A lehetetlenek hétvégéje

Érdekesnek ígérkezik ez a hétvége is, és arra is mindjárt fény derül, miért ezt a címet adtam mai ajánlómnak.

Ma délutántól szombat estig tart a Jazz-Blues Jamboree Hajdúböszörmény főterén. A sörfesztivállal egybekötött rendezvény különleges koncertélményt is ígér, és íme mindjárt itt is az első lehetetlen dolog. Ismét csak két helyen kellene lennem egyszerre. De erről majd a péntek esténél.

Péntek délután kettőtől ezen a héten is lehetőség van Ingyenes Városnézésre Nyíregyházán. Jelentkezz a linken lévő elérhetőségen!

Péntektől vasárnapig neves előadók látogatnak Tállyára, és nem csak látogatnak, hanem ők adják a Kerekdomb Fesztivál programját. Csak néhány név: Fábián Juli, Jónás Vera, Palya Bea, Szalóki Ági, Szabó Balázs, és még sorolhatnám.

Nagykállóban idén is megrendezik a Sörnapokat pénteken és szombaton, ahol sokféle műsor látható a színpadon is. Pénteken a RealMen este hatkor kezdődő koncertjét ajánlom. Sajnos ezen nem lehetek most ott.

Ahogy említettem, a Jazz-Blues Jamboree különleges színpadi műsort is ad a sör mellé. Pénteken a Bikini, és a Póka-Tátrai ReGeneráció koncertjét hagyom ki azért, mert egy helyen tudok lenni egyszerre, és egy számomra fontosabb eseményen leszek.

Ez pedig nem más, mint a VAN zenekar koncertje Debrecenben, az Incognitoban.

A Queen zenét kedvelőknek az AQueenCum formáció szolgál kellemes zenével pénteken Nyíregyházán, a Szmog Pubban.

A szombat hozza a következő lehetetlent, hacsak nem kerékpározol. Ez pedig nem más, mint a Nyíregyházán belül a napközbeni közlekedés, ugyanis a Bringafesztivál zárja le ismét a belvárost szinte egész nap.
Az eventben az írás készítésekor még nem volt térkép az útlezárásról, ennek az oldalnak a közepén azonban megtalálod.

Jól jön majd az évzárókhoz, ballagásokhoz és a BuSzaCsában hétvégén megrendezendő férfi röplabda Európa Liga mérkőzéseire látogatóknak.

Mire az esti programok kezdődnek, már közlekedhető lesz a belváros, így egyszerűen eljuthatsz akár Nagykállóba is, ahol a sörfesztiválon a Kelet Brass Band és a Balkán Fanatik műsorát ajánlom. Lesz más is. 🙂

A Móricz Kertben este Visioned Frailty + Don Gatto lesz. Gyorsan belehallgatva – mert kicsit összekevertem az eseményeket – lehet, hogy arra járok majd.

A vasárnap délután az amerikai focié, Tigers – Gladiators 2 meccset nézhetünk a Nyíregyházi Vasutas Sport Club Sportpályán. Az esemény érdekessége a plakát szerint, hogy 14 órától Dj. Bárány szórakoztatja a nézőket, a mérkőzés 15 órakor kezdődik. Én azt hiszem, ekkorra érkezem majd.

Végül most is ideteszem a hétvége naptárképét. Szólj majd, ha már unod. 🙂