Négyből három

Számos programot ajánlottam erre a hétvégére is, de igazán 4-5 olyan esemény volt, amelyen terveztem, hogy ott leszek. Jók ezek a hétvégi kikapcsolások, de egyre inkább érzem, hogy kellene egy kicsit hosszabb pauza is. Pillanatnyilag azonban ennyi van, inkább lássuk, mire jutottam a hétvégén?
Csütörtök este kényelmesen odaértem a főtérre az Artézis koncertjére, bár ebben nagy segítségemre volt a programcsúszás. Végülis számítottam rá, hogy így lesz…
A koncert egyébként hagyományosan nagyon jó volt, nrm véletlenül igyekszem minden Artézis koncert lehetőséget kihasználni. Lesz majd egy rövid fotóalbum is.
Péntek este néhány elmaradásomat pótoltam, ez dokumentálatlan marad. 🙂
Szombat reggel az Erdei tornapályára indultam, ahol az I. Decathlon Élménypróbát rendezték meg délelőtt. Figyelemmel kísértem az előkészületeket, és tudtam, remek délelőttöm lesz. Jólesett a mozgás, bár én csak fényképezgettem, de bejártam az egész pályát. Lesz erről is fotóalbum.
Késő délutánra a Zenith koncertjét terveztem. Régi emlékek elevenednek fel most, hogy a zenekar 50., jubileumi koncertjére készül. Sajnos ők sem kezdhették el koncertjüket a meghirdetett időben, így nem tudtam végig maradni. Fotóalbum azonban lesz.
Szakadó esőben indultunk Debrecenbe, ahol az Incognito kellemes hangulata és a Blues from Hell and the mad dog family fantasztikus koncertje várt. Erről ugyan képeim nem lesznek, de igazán jó emlékeim maradtak.
Így alakult ki a hármas mozaik, holnap pedig jönnek a részletek.