Eső előtt, eső után

Nem jósolgatok időjárást most sem, inkább csak elmesélem, milyen programokat találtam a hétvégére. Ismét elég sokféle lesz, és változatosak a helyszínek is.

Csütörtökön 15 órakor kezdődik az Ünnepi Könyvhét Nyíregyháza főterén is.
Közönségtalálkozók, felolvasások, Olvassunk tárcát!, koncertek, és sok sok könyv.

Ma 18:30-tól például az Artézis ad koncertet. Nézz be az oldalukra, a napokban megjelent néhány új videó. Azt hiszem, ha igyekszem, odaérek a koncertjükre.

Hétvégén minden este hattól Kaszkadőr Show látható a Praktiker Parkolójában. Ez a menet közben készített kép van pillanatnyilag, meglátjuk, lesz-e más.

A Móricz Kert csütörtök esti programja fél nyolctól a Maszkura és a Tücsökraj és a Parno Graszt színpadra lépése.

Péntek délelőtt folytatódnak az Ünnepi Könyvhét eseményei. A linken megtalálod a programot.

Augusztus végéig szerda és péntek délutánonként idén is Ingyenes Városnézés a Nyírség Turizmusáért Egyesület szervezésében. Délután kettőtől indul, előzetes jelentkezés alapján. Jelentkezz időben! Múlt évben egy szabadságos napomon én elmentem egy ilyen sétára, nagyon élveztem. Rengeteg érdekes dolgot megtudhatsz Nyíregyháza történetéről.

A Tokaji Bornapok is elkezdődik pénteken, számomra mindjárt egy kihagyott Karmapirin koncerttel, ugyanis lehetetlen, hogy délután négyre Tokajba érjek. Pedig érdekel az új lemez anyaga.

Szombaton egy különleges, látványos, kihívásos programnak ad otthont Nyíregyházán a Sóstói-erdő. Az I. Decathlon Élménypróba reggel nyolctól délután kettőig tart. Nézd meg a rendezvény linkjét, biztosan kedvet kapsz.

Délután folytatódnak az Ünnepi Könyvhét eseményei, ahol a napot este fél héttől a legendás, idén 50 éves Zenith együttes koncertje zárja. Jó alkalom ez arra is, hogy megvedd a belépőket a jubileumi koncertjükre.

A Tokaji Bornapok is folytatódik délután. A halászléfőző verseny mellett a könnyedebb zenét kedvelők találják meg kedvenc slágereiket.

A Móricz Kertben este ColorStar és Minimyst ft.Telma Lincoln. Nem az én zeném, de ha te kedveled, keresd fel a kertet.

Az estét jó eséllyel Debrecenben töltöm. A Roncsbárban a Kelet Brass Band vendégszerepel,

de én a Blues from Hell koncertjének meglátogatását tervezem az Incognitoban, mert kell egy kis blues. 🙂

Vasárnap délelőttre a Tokaj-Hegyalja Piac az ajánlatom a Sárga Borház Parkolójában,

hazafelé pedig Tokaji Bornapok.

Itthon még elcsípheted a Kaszkadőr Show záró előadását a Praktiker Parkolóban.

Ne feledd, hogy itt jobb oldalt, az oldalsávon folyamatosan elérhető a programnaptár, ahol bővülhetnek a lehetőségek az itt leírtakhoz képest. Klikkelj bátran az eseményre, ahol további infókat is találsz.
De legyen itt még egy kép a tegnap esti állapotról.