Szerelmek, tündérek, varázslatok

Pont egy hete, estefelé a Váci Mihály Kulturális Központ színháztermének előterében sokad magammal várakoztam egy különleges színi előadás kezdetére. Én természetesen most is kilógtam a sorból. Fényképezőgép volt nálam, és körülbelül úgy izgultam, mint a színdarab előadói.
A Szín-Tézis Színjátszó Kör Szent Iván éjjelén című darabját mutatta be ezen az estén. Az előadás William Shakespeare ismert darabját dolgozta fel megtartva a történet fordulatosságát, játékosságát, izgalmas, és megható jeleneteit, vidám perceit, megjelenésében azonban közelebb hozta mai világunkhoz.
De nem szeretnék színi kritikát írni, mert egyrészt nem értek hozzá, másrészt sokkal fontosabbnak gondolom, hogy saját szubjektív érzéseimet írjam le most is, mint általában, és megpróbáljak majd a képeimmel bemutatni valamit az este hangulatából.
Az előadás kezdettől fogva elvarázsolt. A fiatal színjátszók parádés előadása, a fordulatos cselekmény, a külsőségek – jelmez, díszlet – is hozzájárultak ahhoz, hogy hazaérve alig várjam, hogy képeim feldolgozásával visszaidézzem az előadás hangulatát.
Nem is mesélek tovább, hiszen a következő fotóalbummal végig követheted az történéseket. Örülök, hogy ott lehettem a nézőtéren ezen az estén.
Az albumot a képre klikkelve érheted el.
KLIKK