Majdnem várfoglalós

A múlt hét végi világgá menésből viszonylag kevés sikerült, de szerencsére a közelben is akadtak remek szórakozást nyújtó programok. Remélem, ezen a hétvégén sem fogok unatkozni.

Tegnap Nyíregyházán elkezdődött a FŐHE. Olyan hosszú ideje készülök már, hogy ott legyek, hogy idénre már csak két zenekar maradt, ami igazán érdekelne, vagy valami elkerülte a figyelmemet. Az egyik a PánPéter, ők egyébként ma este játszanak. Mindenesetre a programot megosztom, ki tudja. 🙂

Csütörtök-péntek Nyíregyházának a Városnapok rendezvényét hozza. Az esemény sajtótájékoztatójáról ITT olvashatsz, és az egyik pénteki koncertről eventet is találtam.
A korábbi években ilyentájt megrendezett Akusztikus Zene Ünnepe idén elmarad.

Péntektől vasárnapig tart a Tatai Patara, ami ugyancsak évek óta tervben van, de idén is addig szervezkedtem, míg végül kimarad. Kicsit szomorú vagyok, mert ez jó lett volna kis kikapcsolásnak, világgá menésnek is, ami eléggé hiányzik.

A Szmog kedvemre való blues zenével vár péntek este. Pila és barátai zenélnek. Ott leszek természetesen.

Rokk Brothers, Hatás Alatt és Periscope a Hajó péntek esti programja. Nem rossz ez sem, de én Piláékat választom.

Gondolkodtam kicsit, hogy a péntek estét ismét Debrecenben, az Incognitoban töltöm, mert a Balaton koncertezik itt. Legközelebb hátha nem ütközik másik kedvencemmel.

A Váci Mihály Kulturális Központban Öröm a zene. Szombaton mindenképp. Napszakot azért nem írok a tehetségkutatóról, mert az eventben 11-14 óráig szerepel, míg a plakáton 15 óra.
Ha valaki tud pontosat, keressen meg, hogy beírhassam, meg jó lenne ott lenni, van néhány favoritom a résztvevők közül, ráadásul pont az ő nevüket írták el a plakáton. Szerk. 05.19. Plakát javítva, lecserélve az eventben. Kezdés 15 óra, ahogy a plakáton szerepel.
Catcha Lab

A hétvégi gasztro élményért sem kell messzire menni, ráadásul jó zene is lesz. Az Öhönforgató verseny és néptánc találkozó Tiszavasvári szombati programajánlata, amelynek délutáni fénypontja a Karmapirin koncertje. Ha nem sikerül pontosítani a tehetségkutató időpontját, biztosan itt kötünk ki, de egyébként is lehetséges.

Este a FŐHE másik, általam kedvelt előadója, a Fatal Error koncertezik. Most ez is kimarad, de aki bent van, ne hagyja ki, nagyon jók.

Ezzel, illetve a képes ajánlóval 🙂 zárom a mai bejegyzést. Készülök majd ezzel kapcsolatban egy meglepetéssel, de kifutottam az időből, így most marad a kép.