Nyíregyháza Tigers – Budapest Eagles II

Kicsit újragondoltam a hétvége koncert látogatásait, így nem vagyok képben a hétvégét illetően. 🙂 Maradt azonban lehetőségem utolérnem magam. Ráadásul azt hiszem, már mindenki leírt mindent a hó végi Tigers amerikai foci meccsről, így már viszonylag kevés szöveggel beérem, viszont megosztok pár akciófotót.

Az előző nap időjárásából tanulva alaposan felöltöztem múlt vasárnap délután, és a lelátó harmadik sorából, hátamat egy oszlopnak támasztva vígan néztem a Nyíregyháza Tigers – Budapest Eagles II meccset. Igen jó küzdelemre készültem, hiszen a Tigrisek veretlenül érkeztek a találkozóra, és előző meccsüket 20:0-ra nyerték.
Kellemes meglepetés volt számomra a mérkőzés közvetítése. Nem vagyok nagyon jártas a szabályokban, így különösen jól jött a szakértő komment. Sajnos név szerint nem tudom említeni a speakert, de az albumban láthatod, és találkoztunk már korábban is, hasonlóan tetsző közvetítéssel. Én örülnék neki, ha minden mérközésen itt lenne.
De a játékról is kicsit. Ismét nagyon jó meccset láttunk, most is csak azt mondhatom, nagyon sokat javult a csapat a korábbiakhoz képest.
Most pedig – ha már megígértem, hogy nem sokat beszélek – jöjjenek a fotók. Klikkelj a képre az albumhoz!
KLIKK