Hóember építés helyett

Ha esetleg hét közben nem sikerült kipihenni az elmúlt hétvégét, ajánlok néhány eseményt ahol kikapcsolódhatsz majd.

Ma este hatkor kapcsold be a Facebook-ot, 🙂 és irány az Opus Hangszerbolt oldala, ahol a Black Stage játszik majd.

Pénteken ismét megrendezik Nyíregyháza köszönőünnepét. A Hello Nyíregyháza rendezvényről nem volt könnyű részletes információt linkelni, de tegnap felkerült a város lapjára a legrészletesebb plakát. Ami biztos, én este 6-ra szeretnék odaérni a PánPéter koncertjére.

Később a Labor Café vár, ahol Miro & The Playground teremt majd kellemes hangulatot. Nyíregyháza talán legújabb formációja szerzett már néhány felejthetetlen estét, ezért is megyek szívesen ismét a koncertjükre.

Kálmánházán, a Rebels Sörbárban Black Stage és Blues Company koncet lesz. Sajnos ez most kimarad, de lesz még alkalom. 🙂

Ha csendesebb eseményre vágysz szombaton, irány a természet! Föld Napja Ártéri túra a Természetesen túráZOOM szervezésében. A linken megtalálod a szükséges információkat.

Fontos hír, hogy az Állatbarát Alapítvány Kutyajó hétvégéje az időjárás miatt későbbre tolódik. A linken már az új időpontot találod.

Este egyértelmű, hogy Debrecenben, az Incognito-ban találhatsz meg, hiszen a SlowBand játszik e kellemes helyen. Gyertek sokan, jó lesz. 🙂

Mivel pénteken ott leszek a PánPéter koncertjén, nem akkora megrázkódtatás, hogy a szombatit kihagyom. 🙂 Azért aki Nyíregyházán lesz ezen az estén mindenképpen menjen el a Club Hollywoodba!

Különleges estének ígérkezik Nyíregyházán a Pribojszki Mátyás Band koncertje a Tara Hotel és Étterem szervezésében. Sajnos ez alkalommal is kimarad, de egyszer…

Vasárnap szerintem jó idő lesz, mert szabadtéri rendezvényt ajánlok erre a napra. 🙂
A Sóstói Múzeumfalu ad otthont idén is a Honda Szász Motoros véradásnak. A tervek szerint most is a Kossuth téren gyülekeznek majd a motorosok, innen indulnak a Múzeumfaluba, ahol a véradás mellett koncertek is lesznek. Pótolhatom az előző nap kimaradt PánPéter koncertet, a múlt héten lekésett Rock Planet koncertet, meghallgathatom a régen hallott Cool Rock Band-et és az Old Rock-ot.
Erre az egy napra legalább legyen jó idő, a többit megoldom. 🙂