Húsvét hétfő

Úgy gondoltam, szakítok az időrenddel, és ma végére járunk a húsvét hétvége húsvét részének, a holnapi ajánló után pedig jönnek majd a koncert- és sport események beszámolói.

Tehát Sóstói Múzeumfalu ismét, de már hétfő, a Falusi Húsvét rendezvény. Ma két fotóalbumot is megosztok, mint ahogy a múzeumfalus napunk is két részből állt.
A reggeli napsütésben körbe sétáltuk a falut, beszélgettünk kicsit, és majdnem lekéstük a Nyírség Táncegyüttes műsorát.
A fergeteges táncprodukció után meglátogattuk a hímes tojás festőket és a szagos víz készítőket az új magtárban.
Mészárosné Ili munkáit évek óta csodálom. Most – az alkalomnak megfelelően – húsvéti tojásokat készített, és bemutatta páratlan gyűjteményét. Ezeket is láthatod a fotóalbum végén, ha klikkelsz az itt látható képre. Aztán gyere majd vissza, mert folytatom. 🙂
KLIKK

Kis sétát követően kicsit elhagytuk a Múzeumfalut. Délután, a szentmise vége felé tértünk vissza, a nap záró eseményére.

Nagyon sajnálhatja, aki kihagyta a délutáni vásári komédiát. Én nagyon szeretem a Kuckó Művésztanya előadásait, mert felhőtlen szórakozást nyújtanak, ahogy tették ezt most is. Örülök, hogy visszatértek a Múzeumfaluba, jó volt újra találkozni.
A fotóalbum képeit nézegetve biztosan kedvet kapsz következő előadásukhoz. Figyeld a fenti linket, ahol időben tájékozódhatsz következő műsorukról.
Most klikkelj a képre, és nézz bele Az ördögidéző diák című előadásukba!
KLIKK