Nyuszis, baris

Szép hosszú hétvégének nézünk elébe, és a kölni illatú rokonlátogatáson kívül is rengeteg szórakoztató esemény vár ránk. Lássuk a programajánlót!

Ma délelőtt nyílik a Sóstói Múzeumfaluban Kolozsvári-Donkó Rebeka zománcműves, mézesbábkészítő “Kisütött mesék” című időszaki kiállítása. Sajnos eventet nem találtam az eseményhez, így a képet linkeltem.

Este Száraz Tamás szórakoztatja a vendégeket a Húsvéti party-n a Jessica Pub-ban.

Péntektől hétfőig számos húsvéthoz köthető esemény zajlik majd a Sóstói Múzeumfaluban. A csatolt kép mellett szöveges leírást is találsz. Aztr hiszem, több napon is kinézek, csak tudjam összerakni az időbeosztást. 🙂

A péntek esti koncertkínálatból sem könnyű választani. A Hajóclubban a Rock Planet koncertezik, amit nem szívesen hagynék ki.

Ugyanakkor szívesen megnézném újra a Miro & The Playground-ot a Mociban. Valamit kitalálok, jó lenne mindkettőn ott lenni.

Idén is megrendezik Nyíregyházán a Nyuszifutást a Városi Stadionban. Szombat délelőtt 10 órakor, a megnyitó után futás! 🙂

A délután is a sport eseményeké. Itthon játszanak a Tigrisek. A Nyíregyháza Tigers – Rebels Oldboys amerikai foci meccs 15 órakor kezdődik az Nyvsc pályán. Go Tigers!

Este ismét remek koncertek várnak, ezúttal a Club Hollywoodban töltöm majd az estét az Auróra és az Éhenkórászok koncertjén.

Ahogy tegnap már említettem, két napos autós fiesta színhelye lesz a RabócsiRing. Vasárnap és hétfőn az Oláh-Gumi Rallycross Közép-Európa és Országos Bajnoki II. Futamán töltheted kellemesen az időt. A Vasárnapi előfutamok szinte biztos helyen vannak a naptáramban, a hétfőit még családi események alakíthatják.

Vasárnap este ismét Club Hollywood, mégpedig Mobilmánia koncert. Elképzelhető, hogy itt találkozhatunk majd.

Hétfőre újat nem tudok mondani, hiszen mindkét eseményről írtam már, de megismétlem itt is, hogy könnyebben tudd naphoz kötni.
Egyrészt a versenyekkel folytatódik a RabócsiRingewn a rallycross bajnokság, másrészt a Sóstói Múzeumfaluban a Falusi Húsvét ígér ünnepi programot. Ide legalább délután háromra ki kellene érnem, ekkor kezdődik ugyanis a Kuckó Művésztanya Az ördögidéző diák című vásári komédiája.
Egy korábbi előadásuk képével invitállak, és zárom is az ajánlót.