Esőre készülve

Bár alig várom, hogy szabadban tölthessem az időt, az előrejelzésekből úgy tűnik, nem biztos, hogy ez a hétvége fog erről szólni. Persze azért nincs veszve minden, hiszen rengeteg érdekes program vár most is, és különben sem szeretnék időjárás előrejelzést írni, van sokkal érdekesebb.

Régi emlékek éledtek újra, mikor megláttam a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár meghívóját. Sajnos az eseményre nem tudok odaérni, pedig érdekes lenne egy újabb találkozás pár év után.

Ha péntek este 6 körül az Opus hangszerbolt körül jársz, abban az élményben lehet részed, hogy élőben láthatod a Dóra és a felfedezőket zenélni.
A formációról egészen frissen készült képeim vannak, hiszen felléptek a Hangszert a kézbe rendezvényen.
A most következő képet tartalmazó fotóalbum terveim szerint holnap jelenik meg.

Az este későbbi részében a Very Take Band koncertjét élvezheted a Szmogban. Valami ilyesmi hangulat várható.

Debrecenben, a Roncsbárban az Intim Torna Illegál vár, akik elég nagy átalakuláson vannak túl. Nem láttam még ezt a felállást, de tervben van. Valamikor. 🙂

Szombat délelőtt új helyszínen, a Hunyor Major Tanyán rendezik meg a TESE CAC Kutyakiállítást. A tanyával kapcsolatban nekem nagyok kellemes emlékeim vannak, a többi majd kiderül.

Az elmúlt hétvégén a nagy mennyiségű kép feldolgozása miatt nem jutottam el a Rabócsiringre. Szombaton az Évadnyitó Amatőr Gokart Bajnokság ígér remek szórakozást. Talán most. 🙂

A Hajóclub szombati estéjének három fellépője lesz. A Tibi a Hegyről, a RealMen, és a Black Stage. A késő esti órákban remélhetőleg előfordulok itt.

A Club Hollywood színpadát erre az estére egy budapesti Alter-Rock’N’Roll és egy debreceni, főként Johnny Cash dalokat játszó formáció foglalja el. Név szerint a CsótányDzsó és A Nyughatatlan. Utóbbiak korábbi koncertjeikre is jelentős számú nézőt csaltak a színpad elé, most sem lesz ez másként.

Petruska Andrást nem kell bemutatni a nyíregyháziaknak, hiszen többször is fellépett városunkban. Sőt, azt is mondhatnám, az Akusztikus Zene Ünnepe rendezvények visszatérő vendége volt. A rossz hír, hogy úgy tűnik, Nyíregyháza idén nem képes megrendezni ezt az ünnepet, viszont Petruska és Szeder műsorát szombat este a Nagyerdei Víztoronyban megnézheted.

Ha már Debrecen, akkor ne maradjon ki a Roncsbár sem, ahol a Pannonia Allstars Ska Orchestra tölti meg minden bizonnyal a koncerttermet.

Vasárnapra ismét a Rabócsiring kínál izgalmakat. Az egy hét múlva induló versenyre készülve Hivatalos Rallycross Edzést tartanak. Ide is el kellene jutnom.

Legyen még egy ajánlat hétfőre is. Igaz, erre sem tudok odaérni, de a könyvre kíváncsi leszek.
Számos rendezvényen találkoztam, találkozom Tarczy Gyulával. Ő a színpadon, mikrofonnal a kezében, én a nézőtéren. Minden alkalommal megtiszteli azzal a fellépőket hogy felkészül “belőlük”. Ez nekem igencsak szimpatikus. A könyvbemutató hétfőn 16 órakor kezdődik.

Ezek után pedig már csak az lesz a dolgom, hogy összeállítsam majd a következő héten megjelenő fotóalbumokat, beszámolókat. Jó szórakozást erre a hétvégére is!