Bordó Sárkány szülinap

Hetedik születésnapját ünnepelte a Bordó Sárkány Régizene Rend szombat este Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban. A nagyszabású rendezvény szabadtéri részéről már írtam, ma a koncerteken a sor.

Mikor már éppen kezdett annyira hűvös lenni, hogy elgondolkodjak, miért nem hoztam dzsekit, a rendezvény helyszíne a Víztoronykertről az előadó teremre változott.
Két különleges koncert volt az esti programterv, és mire felhajtottam a sörömet, már szedhettem is elő újra a fényképezőgépemet.
Török Tilla zenekara indította a koncertek sorát. A Holdviola zenekarból ismert énekesnő új produkcióját mind színpadképileg, mind zeneileg az ősi motívumokhoz visszatérés jellemzi, különleges élményt nyújtott a koncert, sokkal inkább megfogott, mint a Holdviola.

A két koncert közötti átállás sem telt tétlenül, ahogy a tegnapi albumban láthattad, az Anima Prizma Mozgásműhely tűzshow-ja kápráztatta el a vendégeket.

Az est főszereplője, az ünnepelt Bordó Sárkány Régizene Rend következett a tüzes produkció után. Ez is nagyon várt része volt az estének, mert viszonylag ritkán sikerül eljutnom a koncertekre.
Azt hiszem, ha tehetném, egy középkori várban töltenék be mondjuk udvari bolond szerepet. Jó kis zenés esték, bármit mondhatnék, és kardot sem kellene cipelni. Mi kell még? 🙂
Szóval a Bordó Sárkány koncertje ismét parádés volt, vissza-vissza tértek a hastáncos lányok is, Anima Prizma Mozgásműhely is kitett magáért a látványelemek terén.
A koncert végén pedig a szülinapi torta is megérkezett igazi bordó sárkánnyal a tetején.

Következzen tehát a szombat este koncertalbuma.
Klikkelj a képre!
KLIKK

One Reply to “Bordó Sárkány szülinap”

Comments are closed for this post.