Április bolondja

Bár hétvégén átlépünk áprilisba, és az április elsején elhangzó dolgokat nem biztos, hogy komolyan kell venni, most mégis érdemes lesz odafigyelni erre a napra is.
Jöjjön a hétvégi programajánló!

Tart még a Hangszert a kézbe rendezvénysorozat, nézegetem a képeket, és kicsit szomorkodom, hogy nem lehetek ott. De pénteken szabadság, és igyekszem pótolni a pótolhatatlant. Ajánlatként pedig megemlítek két koncertet, amelyen mindenképpen ott leszek.
Péntek délután a Dóra és a Felfedezők szórakoztatja a Váci Mihály Kulturális Központba látogatókat, szombat délután pedig PánPéter koncert lesz ugyanitt.

Péntek este a Labor Café szervezésében MetalLike koncert lesz. A titokzatos event a jazz, a blues és a rock világába kalandozást ígér. Ott a helyem. 🙂

Ha Debrecenben töltenéd a péntek estét, ajánlom a Kovács Tamás Band műsorát az Incognitoban. Csábít az Inco is, de most itthon maradok.

Említettem már, hogy a szombat jó részét a Váci Mihály Kulturális Központban töltöm majd, így sajnos kimarad másik két esemény, ami ráadásul szabadban is lesz, és jó lett volna ott lenni.
Az egyik a Csiperke Erdei Iskola és Tábor rendezvénye, a Kockásliliom túra 2017.
Az időjárás jónak ígérkezik, a túra pedig látványosnak. A linken megtalálod a szükséges információkat.
Sajnos kockásliliom képem nincs, így valami másat keresek.

A másik szombat délelőtti esemény a Tavaszt köszöntő Randevau az Állatbarát Alapítvány szervezésében.
A menhelyi kutyusok nagyon várják, hogy valaki elvigye őket egy jó kis sétára.

A szombat esti programom minden bizonnyal egy jó kis rohanással indul. A tervek szerint 16 órakor kezdődik a PánPéter koncert a VMKK-ban, így ennek végeztével gyorsan autóba pattanunk, hogy le ne maradjunk a Bordó Sárkány Szülinapi Koncertjéről és az ezt kísérő 1. Debreceni Középkori Napról. Nagyjából a kezdésre fogunk beesni a Nagyerdei Víztorony udvarára. Parádésnak, és éjszakába nyúlónak ígérkezik a rendezvény.

Ha Nyíregyházán maradnék semmiképpen sem hagynám ki a NOMAD és a Karmapirin koncertjét a Club Hollywoodban. Jó szívvel ajánlom ezt a programot is.

Vasárnapra mit szólsz kis kikapcsolódáshoz? 🙂
Kis benzingőz, kis motorzaj, kis napsütés, valami jó kaja a Rabócsiring büféjében. Nos?
Találkozzunk az Évadnyitó Motoros Pályanapon!