Hosszú hétvégeszerű

Kicsit becsapós a cím, mert lesz kis megszakítás a “hétvégében”, de úgy gondoltam, nem árt felkészülni a hét közepére, esetleg összevonni a dolgozós napokkal. 🙂

Ma este lehet, hogy eljutok végre a Tubitubiba, ahová készülök már egy ideje. Dankó Márton úti beszámoló kiállítása lesz a program. A meghívó különleges látványt, élményt ígér, nem alaptalanul.

A péntek este a koncerteké, ahogy szokott. A Jafiban a Rokk Brothers szolgáltatja a zenét.

Az 50-es, 60-as, 70-es évek zenéjét hozza el Rob Hollywood a Jessica Pub-ba. Ide is érdemes benézni péntek este.

Nem vagyok benne biztos, hogy a FIXI 4 zenéje az én zeném, belehallgatva azonban úgy gondolom, az X-Presszóban biztosan telt ház lesz.

Legszívesebben a Neonhal koncertjére mennék az Incognitoba péntek este. Meglátjuk, ez mennyire megvalósítható. Igazán ez a zene áll legközelebb hozzám a felsoroltak közül.

Szombat este egészen biztosan a Labor Caféban közök ki. Írtam az átalakult Folkfusion kapcsán, hogy szívesen hallanám újra Mirot. Most itt az alkalom, az esemény a Miro & The Playground + Szülinap 3.2.

Kemény szombat este elé néz a Club Hollywood. Három koncert egy este, és szinte biztos teltház. USEME, Leander Kills, AWS a színpadra lépés sorrendje.

A Zenith együttes csinált már egy fantasztikus koncertestét az Alvégesi (Honvéd utcai) Művházban, szombat este is hasonlóra számíthatsz a Nőnapi Retró Zenith bulin.

Apa kocsit hajt. Megvan?
Ha Debrecenben lennék szombaton, egészen biztosan elmennék a MODEM-be.
DrMáriás kiállításával indul a délután, majd a Tudósok zenél, ezt követően pedig Éjszakai tárlatvezetés drMáriással.

De ha Debrecenben lennék, azon is elgondolkodnék, hogy elmenjek az Incognito-ba, ahol Live Electric Blues címmel a Kék Kód Blues Band játszik.

Vasárnapi szabad levegős program lehet például a Tokaj-Hegyalja Piac. Most, így március 15. közeledtével kicsit máshogy.

Hétfőn és kedden mondjuk dolgozunk kicsit, de kedd este irány a Moci! PÍ napi koncert a Mociban, Tündivel és Pilával. Meséljek még? Majd utána. 🙂

Szerda, március 15. Ki-ki érdeklődése, vérmérséklete, szándéka szerint. Én mindenesetre megemlítek egy hangulatosnak ígérkező programot egy hangulatos helyen. 1 éves a Dégenfeld Kastélymúzeum. Akár itt is találkozhatunk.

Ez a nap lesz, amikor már javában gyűjtöm a következő ajánlóm anyagát. Addig csak kibírjuk 🙂