Téli Zoo

Ha már eddig tartogattam ezt a bejegyzést és a hozzá tartozó fotókat, nem is lehetne jobb alkalom a megosztásra, mint a Vadvilág Világnapja.
Lassan hagyomány, hogy év végére mindig marad szabadságom, így az is hagyománnyá válik, hogy ezen napok egyikét a Sóstói Állatparkban töltöm. Múlt év végén sem volt ez másként.
Jó hideg, de napfényes időt sikerült kiválasztani december végi állatkerti sétánkhoz. Ilyentájt, ahogy majd látod is az egyik képen, a krokodil sállal a nyakában is elvonul a szabadból, de a jegesmedvék például eléggé élvezték a helyzetet. Tanulva a múlt éviből most csak külső felvételeket készítettem, így nem látsz majd párás objektíves, álomszerű képeket. Láthatod azonban azokat a bátor állatokat, akik a hideggel dacolva szívesen pózoltak nekem. 🙂
Mivel ma szóvicces napot tartok, ahogy a reggeli közösségi oldalas bejegyzésemből láthatod, folytatom. Ha a most következő képen egy ravaszdi lenne, eljátszhatnám a szóviccet, hogy a róka, meg a recipróka, a der medve meg csak a németeseknek vicces… talán, de így csak azt mondom, klikkelj a jegesmedvére az albumhoz, hétvégén pedig akár személyesen is meglátogathatod őket.
KLIKK