Hétvégi események

Sokfelé kellene menni ezen a hétvégén is, meglátjuk, mi sikerül majd.

Ma este héttől Csángó Táncházat tartanak a Mustárházban. A sikeres sorozat újabb része. Ha szeretsz táncolni, ott a helyed.

Péntek délután ismét Jelnyelv tanfolyam nyílt nap lesz a Labor Caféban.

Este Karmapirint szolgálnak fel a vacsorához a Chloé-ban. Ezzel indul a hétvégi koncertek sora.

A Szmogban a Szabadon és a Very Take Band játszik. A Szabadon felállása változott a tehetségkutató óta, kíváncsi vagyok, most hogy szólnak, a Very Take Band-et pedig nagyon régen hallottam. Szóval jó eséllyel itt leszek pénteken.

Debrecenben, az Incognitoban a Funky Donots várja a jó zenére éhezőket.

Nyíregyháza is csatlakozik a Kultúrházak Éjjel-Nappal országos esemény sorozatához, így sok érdekes rendezvényre eljuthatsz nem csak a VMKK-ban, hanem a körzeti művelődési házakban is. Érdemes szétnézni a linken.

Szombat reggel a korán kelők a X. Hajdúsági Disznótor eseményeivel kezdhetik a napot. A disznótorhoz hozzátartozik a pálinka is. Itt most meg is versenyeztetik a finom italokat.

Nyíregyházán 13 órától egy nemes cél érdekében érdemes elsétálni a Korzóhoz. Az Önkéntes kampány az Állatbarát Alapítvány lakóiért című rendezvény keretében egy rövid filmet forgatnak. Kutyás gazdik kedvencükkel is jöhetnek, sőt, igazán ez is a cél.

Aztán irány Tokaj, a Farsang a Világörökségi Bormúzeumban, ahol a farsangi álarcok készítése mellett mesekuckó és táncház is vár. Kellemes délutánnak ígérkezik.

Este ismét koncert, Ganxsta Zolee és a Kartel a Club Hollywoodban, Nyíregyházán. Kerestem képet korábbi koncertjükről, de úgy tűnik, hiányzik a gyűjteményemből. Ideje pótolni. 🙂

Vasárnap, ha az időjárás is úgy akarja, kellemes napsütésben, festői környezetben időzhetünk a szabadban, a Tokaj-Hegyalja Piacon. Mikor elkezdtem összeszedni az ajánlatokat, még nem volt részletes program, most azonban már minden tudható.

Azt hiszem, most sem lesz eseménytelen a hétvége.