Tévézés

Van egy valamilyen televíziós csomagom a szolgáltatónál, és miután olvastam, hogy megjelenik néhány új adó, gondoltam, összeszedem ezeket is. Nem mintha agyon tv-zném magam, de legalább nem agymosó vagy még azse dolog érkezett, hanem tematikus. Ezekre olykor rá szoktam nézni.
Szóval hangoltam. Aztán megálltam az egyiknél. VIII. Henrik életét taglalták éppen, és mivel nem egy mindennapi uralkodóról van szó, gondoltam, nézegetem kicsit. Elég érdekes volt, és a megvalósítás is jóra sikerült. Két feleségig jutottunk és most azon gondolkodom, ki kellene találni, melyik adón láttam, mert volt még négy feleség. 🙂
Az is eszembe jutott, hogy jó pár évvel ezelőtt valamilyen chat-en, vagy fórumon került szóba Rick Wakeman – The Six Wives of Henry VIII című albuma, amely nagy kedvencem, és mikor először hallottam, elkezdtem utána olvasgatni a történetnek. Milyenek is voltak a hölgyek, és ez hogy tükröződik a zenében.
A beszélgetésnek lett egy másik következménye is. Szűcs Édua készített egy tőle megszokott stílusú grafikát. Ez és a Karikatúrák füzete is előkerült a hétvégén. Lefényképeztem a rajzot, itt láthatod.