Újánló

Hamar eljutottunk az év első csütörtökéhez, ami egyben első idei munkanapom és ez az első program ajánlóm ebben az évben.
Nem lesz túl hosszú a bejegyzés, viszont nyíregyházi koncerteket is tartalmaz.
Pénteken azonban debreceni eseményekkel kezdünk.
Kellemes zenét ígér a Kata Koncert a Nagyerdei Víztoronyban. A linken bele is hallgathatsz.

Az Incognitoban a Nyughatatlan két tagja, Kovács Kornél és Csató Dóra akusztikus koncertjét láthatod. Johnny Cash dalok mellett saját szerzemények is felcsendülnek majd.

Szombaton 10 és 16 óra között biztonságos lesz a Sóstói Tófürdő jege, korcsolyaversenyt és jégkorong mérkőzést is rendeznek itt. A rendezvény előtt és után tilos a jégre menni.

Az esti ajánlást kezdjük Debrecennel. Az egyik általam nagyon kedvelt formáció, a Blues From Hell lép színpadra az Incognitóban. Legutóbbi, felejthetetlen élményem az Oldalvágány Fesztiválon adott koncertjük.

Minden bizonnyal Debrecenben is lennék ezen a napon, ha nem lenne AB/CD koncert a Hollywoodban, ahol vendég a Nap együttes. Az AB/CD kiemelt figyelemben részesül nálam, a Nap együttest pedig viszonylag régen láttam már. Szóval nem kétséges, hol leszek szombat este.

Tervek szerint vasárnap lett volna Tokaj-Hegyalja Piac. Naptár szerint is időszerű volt, de az oldalukon megjelent hír szerint a mostoha időjárás miatt elmarad.

Ezzel a végére is értünk az első ajánlómnak. Tudom, hogy hideg van kinn, de azért érdemes kimozdulni. 😉