Ünnepi villanás

Nem tudom, kezdtem-e már így írást róluk, de most biztosan megteszem. 🙂
Van egy csapat Nyíregyházán, akik akadályt nem ismerve időről időre megjelennek, hogy jó kedvet, mosolyt varázsoljanak rohanó világunkba.
Az ünnepre készülődés hosszú idejéhez mérve valóban csak egy villanás volt szombat este a Hétköznapi Flashmobok néhány perces bemutatója, de az idei ünnepi készülődésben sem maradhatott ki kedves flasmodjuk.
A ködös, didergős kora estén most is felcsendültek ismert dallamrészletek, és mi ámulva, fagyoskodva néztük, ahogy a néhány lelkes fiatal dacolva a hideggel vidámságot hoz a Korzó melletti térre.
Jókora tömeg tapsolt a produkciónak, nem tudok azonban szó nélkül elmenni egy “gyermeklimuzin” személyzetének gátlástalan magatartása mellett. Míg a korábbi produkciók alatt csak néhány autósnak volt fontosabb a sétálóutcán és a táncosokon áthajtani, mint hogy pár percre átadják magukat a meghitt hangulatnak, most egy építőipari vállakozás telefonszámával ellátott, szolgáltatásait gyermekeknek ajánló hatalmas jármű hajtott a táncosok mögé, ízléstelen módon reklámozva magát, szolgáltatását. Gondolom, volt engedélyük a sétáló utcában autókázni…
A most következő néhány képet igyekeztem úgy vágni, hogy az esemény valódi célját tükrözzék. A képre klikkelve bele is lapozhatsz az albumba.
KLIKK