Mikulás váró

Az elmúlt napokban olyan helyekről meséltem, ahová érdemes elmenni. Ha létezne olyan hely, hogy Mikulás váró, oda is biztosan érdemes lenne elmenni, de mi most egyszerűen csak várjuk a mikulást. Addig pedig igyekszünk jól érezni magunkat.

Ma este Yamaha Montage és Reface hangszerbemutató lesz a Hollywoodban.
Ezek a bemutatók – bár nyilván zenészeket szólítanak meg leginkább – mégis érdekes élményt nyújthatnak a zenét csak szerető külső szemlélőknek is. Belenéztem a hangszer egyik demojába, elképesztő. Ha sikerül. ott leszek.

A pénteki koncerteste a következőket tartogatja:
A legnagyobb esélyes számomra a P. Box koncertje a Club Hollywoodban, Nyíregyházán. Vendég a Play Machine. Szívesen hallgatom Koriékat bármikor.

Az Unicum Pub-ban a Rokk Brothers játszik péntek este. Nemrég sikerült eljutnom egy koncertjükre, nem rossz zene, amit csinálnak, ha arra jársz, hallgasd meg őket.

Debrecenben, a Roncsban játszik a Fatal Error, akiket én nyáron, a LESZFeszten fedeztem fel. Sajnos egybeesik a P.Box koncerttel, így most kimarad.

Szombaton debreceni kiruccanást terveztem, de érdekesnek tűnik a BEAT-Lesz a Club Hollywoodban, Nyíregyházán. Lehet, hogy itthon maradok.

Van egy másik nyíregyházi koncert lehetőség is, a Szmog Pub-ban a Very Take Band zenél szombat este. Őket viszonylag régen hallottam.

Aztán nézzük, miért is terveztem a debreceni kiruccanást? Két esemény is van, ami megmozgatta a fantáziámat, és ha csak ez a kettő lenne sem lenne egyszerű a döntés.
A Roncsbár szombati kínálata Péterfy Bori & Love Band és Jónás Vera duó. Ez így elég ütős, de van más is.

Az Incognitoban a Neonhal áll a sarokba, akiket nyáron, az Oldalvágányon hallottam legutóbb, és így igen csábító a szombat esti koncertjük.

Ezzel fel is adtam – gondolom, nem csak magamnak – a nem egyszerű feladatot, eldönteni, melyik programot válasszam.

Vasárnap délelőtt aztán bebizonyosodik, hogy érdemes várni a mikulásra.
Szerveződik a hagyományos, jótékony célú motoros mikulás felvonulás. A motorosok vasárnap 10 órakor kezdenek gyülekezni a Nyírplaza parkolójában. További információk a linken, érdemes arra járni nem csak motorral, és nem csak mikulásoknak.

Ezzel a hétvégével aztán szépen be is gyalogolunk az év utolsó hónapjába. Jó szórakozást hozzá! 🙂