Eső, vagy napsütés?

Igyekszem mai ajánlómat úgy összeállítani, hogy sem az eső, sem a napsütés ne okozzon gondot.

A Mustárházban folytatódik a Csángó Táncház sorozat. Csütörtök este ismét várják a táncolni vágyókat egy remek estére. (A kép illusztráció.)

A hollywoodi ősz jegyében a Zorall lép színpadra Nyíregyházán, a Club Hollywoodban péntek este.

Debrecenben a Nagyerdei Víztorony környékén biztosan nem maradsz éhes és szomjas ezen a hétvégén. A Big Forest Food Fest azonban nem csak ételről, italról szól, hanem zenés produkciókat is hallhatsz majd. No, ehhez nem árt majd kis napsütés.

Debrecenben a Lovardában sem telik eseménytelenül a péntek este. A RumProof az AllSuckAll, a Road és a Paddy and the Rats koncertezik a remek koncert helyszínen.

Szombat délelőtt a Tirpák Lakodalmas rendezvényre várják az érdeklődőket a Sóstói Múzeumfaluba. Eventet nem találtam a programról, de a kép melletti linken olvashatsz a rendezvényről.

Ugyancsak szabadtéri rendezvény a Nyírerdő nap, amelyet a Sóstói erdőben rendeznek meg szombaton.

Szombat este a Grand Mexican Warlock és Run Over Dogs koncertezik a Nagyerdei Víztorony színpadán. Esélyes egy kirándulás.

Vasárnap ismét a Tokaj-Hegyalja Piac ideje, ezúttal a must és a mézédes csemegék kerülnek előtérbe.

Délután pedig különleges programmal vár Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Szűcsinger címmel, ahol egyébként hét eleje óta zajlanak az Országos Könyvtári Napok eseményei.