Ajánló

Meglepődtem, hogy sohasem volt még az “Ajánló” cím. Pedig elég kézenfekvő, mivel ez következik.

Ma este nyolc körül PánPéter – Minden Közepén Klippremier. Nagyon nincs ezen mit ragozni, sasold a fiúk oldalát, ahogy én is teszem. 🙂

Péntektől aztán nem lesz ilyen nyugodt az élet. Este én egyértelműen a Szüret Utcza koncertet választom Nyíregyházán, mert nagyon régen hallottam őket.

Debrecenben is történnek ám érdekes dolgok péntek este. Két eseményt ragadok ki az áradatból. A MODEMben az Ef Zámbó Happy Dead Band koncertjét láthatod,

míg a Roncsban a Chrome RT és a Benzin lép színpadra. Mindkettőn ott lennék szívesen.

A Kerekdomb Fesztivál egész hétvégére ad programot Tállyán. Főszerepben a bor és a borospincék, de remek egyéb programok is lesznek.

A szombat ismét egy gasztro fesztivált hoz Nyíregyháza főterére. A Tirpák Fesztivál az ételek mellett színpadi produkciókat is kínál.

Ilyen például a Folkfusion koncert dél körül. Jó ebédhez szól a rida-rock. 🙂

Ha erről lemaradnál, mint ahogy minden bizonnyal én is, a zenekar után szaladhatsz Tiszavasváriba, ahol a Zúzoslé Főzőverseny és Pálinka Pikniken koncerteznek délután négytől.

Az élet azonban nem csak evésből, ivásból áll. Máriapócson például a Rallycross Országos Bajnoki VI. Futamát rendezik meg szombaton. Ez is kimarad most nálam,

mint ahogy a Rokk Brothers élő rock koncertje is Tokajban.

Vasárnap azonban mindenképpen ott a helyem az Állatbarát Alapítvány szokásos őszi rendezvényén. A Fesztivál az Állatokért idén is a Bujtosi tó partján kerül megrendezésre.

Azt hiszem, most több hétvégére való programot is sikerült összeszednem. Ha rajtam múlna, el is osztogatnám őket, mert van néhány, amit sajnéálok, hogy kimarad majd.