Terepen

Ahogy reggel a közösségi oldalon ígértem, jönnek a hétvégi Nagykállói HOFEKA Kupa Terep-Rallye verseny képei.
Első alkalommal sikerült időt szakítanom erre a versenyre, gondoltam, kicsit eltávolodom a zárt pályától. Az esemény oldalán találtam információt a pályáról, a versenyzőkről, már csak a helyismeret hiányzott. Mivel ezt pár perc alatt nem lehet megszerezni, az jutott eszembe, hogy kezemben a versenyleírással betérek a szervizpontba. Ez jó elgondolásnak bizonyult, remek információkat kaptam, és már indultam is a homokbányához. Az odajutás útvonala sokkal inkább volt barátja a versenyautóknak, mint a kis Corsámnak, de lassacskán elbotorkáltunk egy remek nézelődő helyre. A pályabiztosítókkal hamar megbeszéltük a “legjobb hely” és az “oda szabad menni” közötti legjobb középutat, és már sétáltam is a domboldalon.
A versenyen nyolc induló volt, azt terveztem, hogy a homokbánya után a szervizpontban még kis járműfotózást is megejtek, majd kinézek a Rabócsiringre, az autós pályanapra.

Ember tervez, és gyorsan pakol.
Az megvalósításba akkor csúszott hiba, mikor a kis táskából a nagyobba pakoltam át a cuccomat, nehogy már valami hiányozzon. Így maradt a kicsiben a második akkumulátor, és így történt meg az, hogy addig fényképeztem, amíg a gépben lévő akksi bírta.
A mai fotóalbum tehát ott végződik majd, hogy a Terepes Csajok befordulnak. Nincs járműfotó, és Rabócsiring sem, csak tanulság. Ne pakolj kapkodva.
Ja, meg azért pár kép is van, melyeket az ittenire klikkelve érsz el.
KLIKK