VIDOR 6. nap

“like to dance” – világított a felirat a nézőtér legmagasabb pontján, az apuka nyakában ülő kislány hátán. Nagyjából ennek a jegyében telt a VIDOR Fesztivál 6. napja. De kezdjük az elején.
A Városalapítók szobránál kiderült, hogy a Jazz Med Band zenéjét, a zenekart ismernem kellene, de valahogy kimaradt eddig az életemből. Annak viszont örülök, hogy most hallhattam őket, mert igen jó zenét játszanak, igen jól. Koncertjük végéig ott ragadtam, pedig nézegettem a toronyórát, hogy menni kéne már. 🙂
Azért még így is odaértem a Kelet Brass Band műsorára, és ezt sem bántam meg. Nagyon rendben van, amit csinálnak.
A délután következő része a Városháza előtti bohóckodással telt a magad uram jegyében. Erről vannak ugyan képeim, de nálam csak módjával fognak felbukkanni. Az érdekelteknél lehet, hogy nagyobb számban. 🙂
Kis időt eltöltöttem még a Házasságkötő előtt, aztán irány a Korzó színpad.
Az LK Beat várakozásomnak megfelelően hatalmas utcabált csinált, itt született a post elején említett kép is.
Az autómhoz igyekezve a nagyszínpadnál feltűnt a technikusok mellett egy kameraállás. Ezt eddig nem vettem észre, de remélem, nem csak a fiúegyüttes műsorát rögzítették, hanem valamennyi koncertet. Ezekből el lehetne élni remek zenei műsoroknak a következő VIDORig. 😉
Máris elérkeztünk a tegnap képeihez, klikkelj hát az itt lévőre, majd pedig lássuk, mi lesz ma?
KLIKK

Csütörtök lévén szétnézek majd, mit tudok ajánlani a környékről a VIDOR programjain kívül, de erről majd egy másik írást készítek. Most a ma délutáni VIDOR kerül terítékre.

Délután ráérek kényelmesen felérni a Városalapítók szobrához, 16:15-re kell ugyanis odaérnem a Pila Acoustic Group műsorára.
Ugyanitt 17:55-től a fúvósoké a pálya, a Citrom Band várja a közönséget.

Nagy sikerű szimfonikus koncertet adott augusztus 20-án a Folkfusion Band Nyíregyháza főterén. Ma 17:30-kor a Korzó színpadon találkozhatsz velük.

A nagyszínpad programjában Jónás Vera szerepel este héttől. Gondolom, a zenekaros formációban érkezik. Kedvemre való, klubkoncert hangulatú műsornak ígérkezik. Igazi VIDORra való.
A nap záró koncertje a nagyszínpadon a Budapest Bár fellépése lesz, a program szerint számos neves vendéggel.

Mára ezeket az eseményeket találtam a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléjén. Talán holnap egy nagyobb fotóalbumot mutatok majd.