VIDOR 4. nap

Tegnap este annyira sikerült telítődni az elmúlt napok dél-amerikai ritmusaival, hogy az első nagyszínpados koncert közepén, magam mögött hagyva a táncoló közönséget, Pink Floyd-ot hallgatva elsétáltam a főtérről. Nem világzene, de megtette hazafelé. 🙂
Nagy reményekkel 😉 indulok a mai napnak mind a magam, mind a produkciók tekintetében.
De nézzük, mi történt a holt(vagy legalábbis félholt)pontig?
Odaértem a Kaland Old Rock zenekar műsorára, a nyugalom szigetére, a Városalapítók szobrához. Jó kis koncert volt. Aztán tettem egy VIDOR hangulatsétát, elzavartam egy élő szobrot inzultáló ingyenélőt, belehallgattam a Zeneiskola műsorába, beszélgettünk kicsit ismerősökkel, jártam zsonglőr nézőben, majd Kosik Anita éneke csalt vissza a Városalapítók szobrához. Mégegy Kaland Old Rock, majd Korzó színpad, Prémvadászok.
A Takarékpalota előtt üldögélve, beszélgetve támadt hátba a salsa. Készítettem néhány képet a Barrio Latino zenekarról, rácsodálkoztam a nagyszínpadon, műsor közben mobiltelefonnal fényképezőre, és elgondolkodtam Hobo szavain, miszerint a színpad szent, majd haza indultam.
Az eddigi legrövidebb teljes napos fotóalbumot láthatod, ha klikkelsz az itteni képre. Utána pedig elmondom, mire ébredtünk ma?
KLIKK

Ma délután az Ukulele trió indítja a zenét a Városalapítók szobránál. Csendes ráhangolódás a délutánra.
A Korzó színpadon a Nemadomfel együttes műsorát ajánlom 16:30-tól. Velük már találkoztam egy rendezvényen.
Ugyanitt a következő műsor is figyelemre érdemes szerintem. A Villon Trióval még nem találkoztam élőben, de videomegosztós darabjaik alapján mindenképpen megnézésre jelöltem őket.

Reményeim szerint ma több pantomimessel találkozom majd, hiszen ők a VIDOR igazi arcai, ők teremtik meg a VIDOR hangulatot. Az biztos, hogy a nagyszínpados produkciók előtti időt a Városháza előtt, a bohócok, artisták között töltöm. Jó kis ráhangolódás lesz.

A nagyszínpad mára más hangulatot ígér, mint a korábbi napokon. Este héttől a Bohemian Betyars, majd a Honeybeast tartja a téren az egybegyűlteket.

Végül pedig legyen itt még egy Pink Floyd a tegnapi agymosásból.