VIDOR 3. nap

A VIDOR Fesztivál harmadik napján is lekéstem a kezdést a Városalapítók szobránál, de ez most tervezett volt, és a második koncertre most is odaértem.
Illetve volt egy első koncert is, amire pont megérkeztem, ez pedig a Dóra és a felfedezők zenekaré. Nagyon meglepett, ugyanakkor örülök is neki, hogy fiatal koruk ellenére ilyen profi show-t csináltak.
Délután ismét sikerült néhány élő szobor képet készítenem, majd következett a várva várt remek blues a Greasy Hats trió előadásában. A trió néhány dalát Garai Andrea éneke is színesítette.
Következő élő szobor vadászatom a Házasságkötő teremhez vezetett, ahol Hajdú Ágota gyermekműsora zajlott. Lájkvadász képek lesznek az itt készültek között. 🙂
A Polip együttes éppen összepakolt, mikor a Korzó színpadhoz közeledtem, de találkoztam pantomimesekkel, akik ezen a nyárvégén is ellátogattak hozzánk. Ők jelentik az állandó vidámságot a VIDOR délutánjain.
A nagyszínpad koncertjei közül a Talamba műsorát néztem meg. Hatalmas volt a tömeg.
Talán ha a színpad a régi helyén lenne, jobban felvenné a hely az ekkora tömeget is.
Hazafelé tartva érdekes volt látni, ahogy az idős házaspár kempingszékkel a kezében tartott a koncertre. Talán már a szökőkútban sem tudtak letelepedni vele.
Azt hiszem, írtam is mindenkiről, aki a képeimen szerepel. Klikkelj az itt lévőre majd gyere vissza a mai ajánlóért!
KLIKK

A színpadi produkciókat 15:30-kor a Kaland-Old-Rock kezdi a Városalapítók szobránál, a koncert második része 17:15-kor lesz.
Közben 16:40-től a Kosik Anita – Csernák Tibor duó műsorát nézheted meg, melynek második része 18:25-től látható.

A Korzó színpadon 17:30-tól a Prémvadászok zenekar játszik.

A nagyszínpad műsorát ma a Barrio Latino kezdi este 7-kor, őket 20:30-tól a Magashegyi Underground követi.
Engem minden bizonnyal megtalálsz majd a Móricz Kertben este kilenc után. ahol a Jurij lép színpadra.

Ez is egy érdekes napnak ígérkezik.