Oldalvágány, 1. nap

Péntek délután, Fehérgyarmat. Indul a 13. Oldalvágány Fesztivál.
Kora délután érkezünk és már belépéskor néhány kedves ismerős fogad, akikkel egy éve nem láttuk egymást. Zajlanak az előkészületek, kis kalapálást mi is bevállalunk, készül a díszlet, a kiállítások, a színpad.
Persze jut idő a papíremberrel fotózkodásra is. Ő az első látogató, és mindenki kedvence. Hol egy sörpadon üldögél az asztalra borulva, hol pedig egy WV tetőablakában, majd pedig oldalt, a széksoron. Kicsit egykedvű, de mindenki szereti. Az érkezési fotót én is róla készítem.

Aztán elindul a színpadi műsor. Chris Jr., a hóember rappel, majd Ármós Levente dalai következnek. Szirota Cikiék koncertjére már alaposan besötétedik, de a színpadi fények működnek, a hangosítás is remek.
Ha már itt tartok, elismerésem a technikus srácoknak, kemény munkájuk volt a három nap alatt, és kiválóan teljesítettek.
Kis műfajváltás, Héjja Bella és barátai lépnek a színpadra. Egyre többen érkeznek a Gyarmati Vigasságokról is, hiszen Vörös István zenekaros koncertje következik. Közben a megnyitóra is sor kerül, hivatalosan is oldalvagányok leszünk.
A koncertek sorát a Skafunderz páratlan műsora zárja, az aludni nem tudókat pedig Ordiman retro discoja tartja a színpad előtt.
Nagyjából így telt az első nap, az első éjszaka. Még egy kis kép archíválás, tusolás és már jött is a filmszakadás. Persze nem itt. Itt az első nap képei jönnek.
Klikkelj az itt következőre!
KLIKK